فرمانده سپاه ناحیه امام صادق(ع):
امر به معروف و نهی از منکر بسترساز پیشرفت جامعه است.
فرمانده سپاه ناحیه امام صادق(ع) گفت: امر به معروف و نهی از منکر بسترساز پیشرفت و تعالی معنوی و بیانگر احساس مسئولیت به سرنوشت جامعه است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگاه آبیک، جلسه شورای اداری ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر با حضور مدیران دانشگاه ها از جمله دانشگاه بصیر، مولانا، آ ب آ، جمشید کاشانی و دانشگاه پیام نور و اعضای اصلی این ستاد، صبح امروز در دفتر امام جمعه محترم شهرستان آبیک برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگاه آبیک,حجت الاسلام والمسلمین سید ابوتراب موسوی امام جمعه شهرستان آبیک، با اشاره به تأکید علما و بزرگان دین بر امر به معروف و نهی از منکر عنوان داشت: رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی مستلزم احیاء علوم ائمه معصومین بوده و پرداختن به مسئله امر به معروف و نهی از منکر از سفارش های اکید بزرگان دین است.
,وی با اشاره به حدیث شریفه ای از حضرت زهرا(س) درباره همر به معروف و نهی از منکر و افزود: حضرت زهرا(س) به خواندن قرآن که همانا سخن خداست، نگاه کردن به جمال پیامبر که فرستاده خداست و انفاق در راه خدا، شیعیان را به انجام کارها در راه خدا سفارش کرده اند و ما به پیروی از این سفارش در دانشگاه ملزم به اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر هستیم.
, ,
,
, نماینده ی ولی فقیه در آبیک به ضرورت امر به معروف و نهی از منکر تأکید و بیان داشت: وظیفه ماست که به بررسی معروف ها و منکرها در دانشگاه بپردازیم و سعی در تقویت معروف ها و از بین بردن منکرات باشیم و انجام این امر خطیر، همت همه مسئولان دانشگاه، اساتید و کارکنان و حتی خود دانشجویان را می طلبد.
,این مسئول افزود: امروزه، دستورات این دین الهی در اختیار اغلب مردم قرار گرفته است لیکن عموم جامعه نسبت به پیاده سازی و عمل به احکام خداوند بی تفاوت شده اند و اگر مردم در عمل به وظایف دینی و شرعی خود کوتاهی کنند مطمئنا در بسیاری از امور دچار افراط و تفریط خواهیم شد. مسئولین باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.
,حجت الاسلام موسوی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت و ضرورت امر به معروف و نهی از منکر ، متذکر شد: امر به معروف و نهی از منکر باید در سبد فرهنگی خانواده قرار گیرد و راه همگانی کردن این واجب و تکلیف الهی در جامعه دست به دست شدن همه دستگاه ها با همکاری نخبگان اجرایی و علمی است تا ان شاءالله به لطف خداوند این فریضه اقامه گردد.
,عیرضا امامقلیان، شهردار شهر آبیک، بیان داشت: با نگاه به دستورات اسلام متوجه خواهیم شد که فریضه امر به معروف و نهی از منکر، عمدتا دارای رویکرد فرهنگی و اجتماعی است که برای سعادت بشر بیان شده است که می طلبد با یک برنامه ریزی مناسب بتوانیم این فریضه مهم را در جامعه ترویج دهیم
,وی خاطرنشان کرد: در فریضه امر به معروف و نهی از منکر، تکلیف و وظیفه برای ما مشخص شده است که ما به عنوان مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران موظف به انجام وظایف و تکالیف خود هستیم.
, ,
,
,
شهردار شهر آبیک، با بیان این که شیوه های برخورد در امر به معروف و نهی از منکر در سال های گذشته اشتباه بوده است، تصریح کرد: با خشونت و برخوردهای خشن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه کارساز نخواهد بود.
این مسئول با اشاره به این که برای احیای امر به معروف نیاز به مطالعات علمی داریم، افزود: برای اجرایی شدن امر به معروف و نهی از منکر باید از راهکارهای علمی استفاده کرد و برخوردهای احساسی و خشن تاثیر گذار نخواهد بود.
,
امامقلیان، در پایان با اشاره به حوادث اصفهان و اسیدپاشی های صورت گرفته، خاطرنشان کرد: عده ای در صدد این هستند که در بین مردم ایجاد نا امیدی از نظام کنند و این یکی از بزرگترین منکراتی است که با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری باید مورد توجه قرار گیرد و کسانی که مسئولیتی در نظام مقدس جمهوری اسلامی دارند باید نسبت به این مهم هم اهتمام داشته باشند.
,مهرداد یحیایی، مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک، اظهار داشت: اداره آموزش و پرورش نیز با توجه به این که مسئولیت معاونت فرهنگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر را بر عهده دارد در این خصوص می تواند بسیار موثر باشد و از طریق معلمان و دانش آموزان به ترویج امر به معروف و نهی از منکر کمک شایانی کند.
, ,
,
, وی با اشاره به بحث منادیان عفاف و حجاب در مدارس آبیک بیان داشت: در این باره آموزش تدابیری را به ویژه برای دانش آموزان شبانه روزی از طریق مشاوران مدارس و همچنین در بحث عفاف و حجاب نیز که بسیار مورد اهمیت است اتخاذ نموده است؛ در تمامی مدارس دخترانه آبیک به اجرا در خواهد آمد.
,مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک، در پایان، خاطرنشان کرد: هر روز در مدارس در صبحگاه احادیث خوانده می شود و تراک در خصوص امر به معروف در مدارس نصب شده است.
,حجت الاسلام حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک گفت: ترویج و نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در راستای اصلاح امور جامعه امری لازم و ضروری است.
,وی گفت: ارتقاء سطح بینش و آگاهی آحاد جامعه، رعایت قواعد و موازین شرعی و ایجاد بستر سازی مناسب در سطح جامعه در خصوص گسترش فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می تواند مفید واقع شود.
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان آبیک با اشاره به نقش سازمان ها در نهادینه کردن امر به معروف و نهی از منکر، گفت: برای بسط و توسعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه می توان از خود ادارات و سازمان های دولتی شروع کرد.
, ,
,
, این مسئول با اشاره به این که گفت: تذکر لسانی به کارمندهایی که خارج از چارچوب و موازین قانونی و شرعی عمل می کنند می تواند نخستین گام در راستای تحقق ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشد.
,حجت الاسلام حسینی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر یکی از فرائض مهم الهی است که باید آن را در سطح جامعه احیاء کنیم و با احیاء آن بسیاری از مشکلات حل می شود .
,وی در پایان با اشاره به اهمیت بحث آموزش اضافه کرد: آموزش یکی از مهم ترین راه های گسترش این فریضه است و اطلاعات عمومی را باید بالا ببریم و برنامه ها عملیاتی شود تا این ستاد موفق شود.
,حمزه برین، فرمانده سپاه ناحیه امام صادق(ع) شهرستان آبیک، با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر ضرورت توسعه فرهنگ دینی در جامعه است. یکی از اصولی که در قانون اساسی آمده است اصل ۸ قانون اساسی است که درباره امر به معروف و نهی از منکر است که متاسفانه به آن پرداخته نشده است در قرآن کریم و روایات و در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز بر آن بسیار تاکید شده و در همین راستا ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر در سطح شهرستان به ریاست امام جمعه شهرستان آبیک تشکیل شده است.
,وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر سبب تعالی معنوی جامعه است، افزود: امام حسین(ع) به جهت مشاهده منکرات زمان خویش و تشخیص اینکه این منکرات جامعه را به ورطه نابودی خواهد کشاند قیام کرد و جان خویش و عزیزانش را در این راه فدا کرد تا اسلام زنده بماند.
,فرمانده سپاه ناحیه امام صادق(ع) شهرستان آبیک، اظهار داشت: امروز وظیفه ماست تا با زنده نگه داشتن فریضه امر به معروف و نهی از منکر از آرمان های آن امام همام پاسداری کنیم.
, ,
,
, ,
این مسئول با اشاره به اهمیت احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی، گفت: الگوبرداری از شیوه های امامان شیعه و عملکردهای آنان راه را برای احیاء فریضه های امر به معروف و نهی از منکر هموار می کند.
,برین با بیان این که ترویج و احیای امر به معروف و نهی از منکر یک کار تخصصی و دینی است و جزو رکن اساسی اسلام است، خاطر نشان کرد: دستگاه های اجرایی عضو ستاد احیاء باید مشارکت و همکاری همه جانبه را در راستای ترویج شعائر اسلامی برای اجرای هر چه بهتر برنامه های این هفته داشته باشند.
,وی استفاده از ظرفیت های پایگاه ها، ائمه جمعه و جماعت، هیئت امنای مساجد را خواستار شد و افزود: وظیفه ما حفاظت و پاسداری از میراث ارزشمندی است که شهدا و رزمندگان با جوانمردی و ایستادگی به دست آوردند. ما باید با احیای این فریضه ی الهی از آرمان ها و زحمات امام راحل و شهدا دفاع کنیم.
,فرمانده سپاه ناحیه امام صادق(ع) شهرستان آبیک، عنوان داشت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر بسترساز پیشرفت و تعالی معنوی و بیانگر احساس مسئولیت به سرنوشت جامعه است.
,این مسئول اضافه کرد: اهمیت و نقش ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر بسیار بالا است و مسایل بسیاری از جمله عفاف و حجاب نحوه تعامل با ارباب رجوع، استفاده صحیح از سرمایه های در اختیار، نماز اول وقت و بسیاری از رفتارهای دیگر، جز مسایلی است که در این راستا وظیفه همگانی است که با تذکر لسانی نسبت به منکرات حساسیت داشته و در راستای اشاعه معروفات هم تلاش داشته باشیم.
,گفتنی است در این جلسه هر یک از مسئولان ادارات شهرستان آبیک راهکارهای خود را در خصوص ترویج و نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر ارائه کردند.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه