با حضور خانواده این شهید رضوانشهری صورت گرفت؛
برگزاری یادواره سردار شهید علوی در دانشگاه علوم پزشکی قم
جانشین بهداری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان قم در این مراسم گفت: برگزاری یادواره های شهدا از جلوه های مهم نبرد نرم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیر تیران، مراسم یادواره سردار شهید علوی از سرداران شهید شهر رضوانشهر و شهدای بهداری لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب علیه السلام به همت معاونت بهداشت و درمان سپاه استان قم در سالن شهید مفتح دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران,سردار رضا عبداللهی جانشین معاونت بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استان قم در این مراسم طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: مقام معظم رهبری، منادی بیداری اسلامی در جهان معاصر هستند.
,وی با اشاره به اینکه پاک ترین و گرانبهاترین خون ها این انقلاب را بیمه کرده است، ابراز کرد: دشمنان این را خوب بدانند که ما قدمی از پاسداری از آرمان های اسلام و شهدا عقب نخواهیم نشست.
,جانشین معاونت بهداشت و درمان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به ویِژگی شهدا، افزود: شهدا انگیزه شان برای خداوند بود و از خودشان گذشته بودند و خود را فدای اسلام و انقلاب کرده بودند.
,وی ولایت مداری را از دیگر خصوصیات شهدا دانست و خاطرنشان کرد: شهدا هر کدامشان در صف حق علیه باطل بودند و هرکدامشان صفحات زرین تاریخ انقلاب را نگاشتند.
,سردار عبداللهی ادامه داد: امروز از جمهوری اسلامی ایران به عنوان قطب پزشکی منطقه یاد می شود که این افتخار از دوران دفاع مقدس برای ما جاودان شده است.
,وی تصریح کرد: بیش از ۱۰ هزار عمل جراحی توسط بیمارستان لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع) در دوران دفاع مقدس انجام شد.
,جانشین معاونت بهداشت و درمان سپاه پاسداران با بیان اینکه بایستی قدر رهبر عزیزمان را بدانیم، بیان نمود: برگزاری یادواره های شهدا از جلوه های مهم نبرد نرم است.
, ,
,
, گفتنی است در این مراسم از خانوادههای شهیدان علوی، بلندیان، محلاتی، آقا بابائی، امیری، شهدای بهداشت و درمان لشکر ۱۷ علی بن ابی طالب(ع)، تعدادی از فعالان بسیج جامعه پزشکی قم در مناطق محروم و دکتر ضیائی، خلفی و اعلایی از دوستان شهید علوی در زمان هشت سال دفاع مقدس تجلیل به عمل آمد.
,این یادواره با حضور سردار مهدی مهدوینژاد فرمانده سپاه استان قم، سردار هاشمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران و دکتر ایرانیخواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم همراه بود.
,شایان ذکر است به همت دکتر حمیدرضا ضیائی همرزم و معاون شهید علوی، از پارچه متبرک قبر مطهر امام حسین (ع) که قریب به ده سال با قبر آن حضرت مانوس بود، رونمایی شد که با مدیحه سرائی حاج حسن شالبافان جان و حال تازه ای به مراسم بخشیده شد.
,دکتر ضیائی با اشاره به معجزه این پارچه متبرک که منجر به شفای سرطان یکی از همکاران متخصص مغز واعصاب خود شده، گفت: پرچم گنبد حرم حضرت اباعبدالله الحسین نهایتا سه الی چهار ماه بر روی گنبد است ولی این پارچه قریب به ده سال.
, ,
,
, وی هنگام تجلیل از پزشکان هشت سال دفاع مقدس اذعان داشت که حیفش می آید در جمع دوستداران ولایت فقیه حاضر باشد و نام لشگر امام علی ابن ابیطالب هم باشد ولی صحبت از شهید علوی هم که منصوب به علی (ع) است به میان نیاورد.
,ضیائی در بیان خاطره ای که تا کنون از آن سخن به میان نیاورده بود، گفت: قبل از عملیات والفجر ۴ در منطقه سر پل ذهاب قرار بود عملیاتی توسط سه لشگر و به محوریت لشگر ۱۷ و فرماندهی شهید زین الدین انجام شود. آن شب یکی از شب هایی که بنده مفتخر بودم که دعای کمیل بخوانم و در آن شب حال عجیبی به همه بچه ها دست داد. بنده در عالم خواب به محضر بانویی نورای رسیدم که اشاره می کرد بیا به سمت من و پشت سر این خانم تعدادی افرادی نورانی حضور داشتند و هنگامی که من قصد رفتن به سمت ایشان را کردم یکی از سمت راست من سبقت گرفت و به سمت این خانم بزرگوار رفت و من عقب تر به سمتشان رفتم و با فاصله سه چهار متری این بانو به من گفتند که به فرماندیتان بگویید در این منطقه عملیاتی انجام نشود چون تمام بچه ها قتل عام می شوند و در همین حین از خواب بیدار شدم.
,وی ادامه داد: از آنجایی که بزرگان می گویند خواب رو نباید به غیر اهلش بگویید و بدلیل انس زیاد بین من و سید محمد من با ایشون مطرح کردم ایشان فرمودند که من شهید میشوم و شما می مانید که همین هم شد.
,ضیائی گفت: همراه سید محمد خدمت برادر زین الدین رسیدیم که با تعریف خواب آن عملیات انجام نشد و به منطقه مریوان رفتیم.
,در پایان مراسم ضمن مصاحبه ای از مادر سردار شهید علوی پیرامون خصوصیات اخلاقی شهید و پیام مادر به همرزمان و دوستان او سوالاتی پرسیده شد.
, ,
,
, بخشی از زندگی نامه سردار شهید علوی:
,سردار شهید سید محمد علوی سال ۱۳۴۰ در شهرستان قم و در خانواده ای مؤمن و متعهد به اسلام، به دنیا آمد خانواده ای که نسل اندر نسل مروج شرع و احکام دینی بودند و اصالتِ شان به شهر رضوانشهر اصفهان باز می گشت و به واسطه تحصیل پدر، در حوزه علمیه قم و مباحث درس و بحث آیات عظام تقلید در شهر مقدس قم سکنا گزیده بودند.
,پدرش حضرت آیت الله حاج سید اسماعیل علوی از روحانیون متعهدی بود که از همان زمان خفقان ستم شاهی فرزندانش را در مسیر اسلام تربیت کرد و به واسطه زندگی متوسط از نظر مادی، از همان کودکی بچه ها با سختی بیگانه نبودند.
,سید محمد دوره ابتدایی و راهنمایی را با موفقیت پشت سر گذاشت و بعد از اتمام دوره دبیرستان، موفق به اخذ دیپلم شد. و لحظه ای از مبارزه با رژیم سفاک پهلوی غافل نبود. همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی و تأسیس بسیج، به عنوان مربی کلاس های آموزش نظامی، وارد این نهاد گردید.
,قبل از جنگ در منطقه کردستان در درگیری با گروهک های الحادی کومله ، دموکرات و… حضور داشت و با شروع جنگ تحمیلی، راهی خطه سرسبز نور شد و در تاریخ ۱۳۶۰/۹/۱۰ به عضویت رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد و لباس مقدس پاسداری بر تن کرد.
,ورودش به سپاه پاسداران نقطه عطفی در بروز استعدادهای نهفته وی بود، به علت دلسوزی و فعالیت چشمگیرش، به مسئولیت واحد بهداری لشکر ۱۷ علیبن ابیطالب(ع) منصوب گردید، او جان فشانی خاصی در رسیدگی بیشتر به مجروحان به کار می برد و سعی می کرد به بهترین شکل، به امور رسیدگی کند.
,سید محمد از اسراف دوری می کرد و به مسائل شرعی اهمیت زیادی می دادو از حرف حق دم فرو نمی بست و خیلی بی پروا عمل یا سخن ناحق دیگران را مطرح و یا گوشزد می نمود. دوری از غیبت، و رعایت نکات اخلاقی دیگر، مواردی بود که ایشان همیشه به خانواده و آشنایان، یادآوری می کرد و حافظ اسرار دیگران بود. چهره اش به جهت اهمیت دادن به نماز شب، سرشار از معنویت و نور اخلاص بود. عاشق ولایت و دلداده امام خمینی(ره) بود و به ایشان ارادت خاصی داشت. امر به معروف و نهی از منکر برای او اهمیت زیادی داشت. هدفش تنها رضای خدا بود. علاقه زیادی به نماز جمعه داشت و در ستاد برگزاری نماز جمعه فعالیت می کرد.
,سید به دیدار مجروحان می رفت و در برطرف کردن مشکلات آنان، کوتاهی نمی کرد. انسانی وارسته، جدی و شجاع بود. دلش سرشار از مهربانی و لطافت بود. اگر کسی دچار اشتباه می شد، با مهربانی به او تذکر می داد. ساده زیستی، ایثار و تلاشش زبانزد دیگران بود. مناطق عملیاتی والفجر سه و چهار، کربلای مهران، محرم، خیبر تلاش و فداکاری او را، برای نجات مجروحان، از یاد نبرده اند. سالها چشم انتظار استقبال از لحظه شهادت بود و تنها ۲۰ روز از تاریخ عقدش نمی گذشت که سرانجام روح بلند و عاشقش در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۷، در عملیات خیبر، منطقه جفیر به آسمانیان پیوست.
,, ,
,
, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه