مسئول سازمان اردویی راهیان نور بسیج:

سازمان راهیان نور از جشنواره "باروت خیس" حمایت می‌کند

سازمان راهیان نور از جشنواره "باروت خیس" حمایت می‌کند
رئیس سازمان اردویی، راهیان نور و گردشگری بسیج از حمایت این سازمان از جشنواره مردمی "باروت خیس" خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کوله بار، سردار سلیمانی با اعلام اینکه مردمی‌ترین جشنواره بسیج با عنوان جشنواره ملی سرزمین نور در بخش‌های مختلف هنری با بیش از 12 سال سابقه هر ساله در حال برگزاری است، گفت: سازمان اردویی بسیج افتخار دارد که چند سالی است این جشنواره را برخلاف اینکه در گذشته در تهران برگزار می شد در کنار زائران راهیان نوربه مناطق عملیاتی جنوب و غرب کشور هدایت کرده که با استقبال کم نظیر مردم بویژه مردم آبادان و خرمشهر روبرو شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


یعقوب سلیمانی تاکید کرد: دست اندرکاران جشنواره ملی سرزمین نور به خود می بالند که از این حرکت مردمی که توسط جمعی از بسیجیان خلاق از چند سالی است برگزار می شود حمایت نموده وبخشی ویژه ی این جشنواره را به موضوع باروت خیس اختصاص دهند.

,
,


وی افزود: همه متولیان راهیان نور برآنند تا این خواست بسیجیان که برگزاری مطلوب این جشنواره است را به نحو احسن انجام داده و در تبیین چهره واقعی استکبار نیز سهم موثری ایفا نمایند.

,
,

 

,

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه علاقه قلبی متولیان جشنواره ملی سرزمین نور حمایت از اینگونه جریان‌های مردمی است، افزود:با دستور فرمانده‌ام سردار نقدی این حمایت‌ها شدت بیشتری خواهد یافت و با آغوش باز از این جشنواره حمایت خواهیم کرد.

انتهای پیام/خ

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه