به مناسبت یادواره 650شهید لاهیجان:
بیاعاشقی را رعایت کنیم
بیائید به جای بازگو کردن شخصیت های خیالی سینمای غربی از یاران عاشقی حکایت کنیم که همه عمر،جوانی و مال خویش را صرف دفاع از مملکت مان کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سرویس شهیدان «لاهیجان»، داود اسدالله نژاد در آخرین یادداشت خود نوشت: بیائید به جای بالیدن به هنرپیشه های آنچنانی و بازگوکردن حکایت زندگی آنها به منطقه کوهستانی حاج عمران ببالیم و حکایت پنجاه نفر از نوجوانان را بازگو کنیم که پس از ۲۴ ساعت بی خوابی و سپری کردن شبی پرحادثه یک گردان تا دندان مسلح بعثی را به زانو درآوردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان»,بیائید به سردار رشید علم،فرهنگ،سیاست و جنگ شهید زین الدین افتخار کنیم که وقتی تنها در فاصله ۱۰ متری تانک های دشمن قرار می گیرد پشت بی سیم پیام می دهد که «سلام ما را به امام برسانید و همانطور که گفتید ما حسین وار جنگیدیم»
, ,
,
, بیائید به جای حکایت هرزه گرد بی غیرتی چون … از هموطنان غیرتمندی چون حسین خرازی حکایت کنیم که به خاطر دفاع از وطنش در طول هفت سال و نیم از جنگ مرخصی سالانه اش از ۷ روز تجاوز نکرد و به خاطر وطنش شب عروسی با لباس نظامی سر سفره عقد حاضرشد و سرانجام به خاطر وطنش قبل از به دنیاآمدن فرزندش در حالی که پیش تر یکی از دو دوستش به وصال معشوق رسیده بود،به فیض شهادت رسید.
, ,
,
, بیائید به جای پرداختن به آوارگان خودباخته به نقل حکایت هموطنان دلباخته ای چون حاج ابراهیم همت بپردازیم که هنگامی مرخصی در منزل سرسفره اش نان و کباب حاضر می شود بغض گلویش را می گیرد که من چگونه چنین غذایی بخورم در حالی که نمی دانم نیروهایم در زیرآتش و گلوله چه می کنند و چه می خورند.همان شهید همتی که بخاطر مشغله فراوان در دفاع از مملکت تا چندماه نتوانست فرزند نورسیده اش را ببیند.
, ,
,
, بیائید از شهید پورشریفی بگوئیم که در طول هشت سال دفاع مقدس با طبیعت جنگید و پل هایی برای عبود رزمندگان ساخت که هیچ عقلی را یارای ساختن چنین پلی نبود.
,بیائید از جزایر مجنون شده همت ها حکایت کنیم.بیائید از «هورالعظیم» کوچک شده باکری ها حکایت کنیم.
, ,
,
, بیائید از شلمچه کربلای(خرازی ها) حکایت کنیم.بیائید عاشقی را رعایت کنیم و با فراموشی یاد و خاطره یاران عاشق به خویشتن خویش ستم نکنیم.
,پایان پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه