رئیس AFC: فوتبال ورزشی مردمی در ایران است

رئیس AFC: فوتبال ورزشی مردمی در ایران است
رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا با اشاره به دیدارش با «حسن روحانی» رییس جمهوری کشورمان گفت: توجه رهبران سیاسی ایران به فوتبال، نشان دهنده مردمی بودن این ورزش در ایران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا «شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه» روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری بحرین اظهار کرد: دیدار با «حسن روحانی» رییس جمهور ایران در تهران بسیار خوشحال کننده بود. 

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  «شیخ سلمان بن ابراهیم آل خلیفه» روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری بحرین اظهار کرد: دیدار با «حسن روحانی» رییس جمهور ایران در تهران بسیار خوشحال کننده بود. ,
 
,
وی تصریح کرد: توجه رهبران سیاسی ایران به فوتبال، نشات گرفته از مردمی بودن این رشته در ایران و علاقه زیاد مردم این کشور به فوتبال است. 
,
 
,
رییس بحرینی کنفدراسیون فوتبال آسیا افزود: تیم فوتبال ایران در بسیاری از رویدادها مشارکت قوی داشته و در مسابقات آسیایی و بین المللی بسیار خوب ظاهر شده است. 
,
 
,
وی که به همراه «ژوزف سپ بلاتر» رییس فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) با رییس جمهوری کشورمان دیدار کرده است، افزود: سفر به کشورهای عضو کنفدراسیون فوتبال آسیا و مشاهدات میدانی، کنفدراسیون فوتبال آسیا را از پیشرفت های فوتبال در این کشورها آگاه می کند. 
,
 
,
شیخ سلمان تاکید کرد: کنفدراسیون فوتبال آسیا، عصر جدیدی را روی فوتبال این قاره گشوده است تا فوتبال آسیا با استفاده از پیشرفت های علمی، حرکت سازندگی خود را حمایت کند. 
,
 
,
وی به صعود تیم ملی فوتبال کشورمان به جام جهانی 2014 برزیل اشاره کرد و گفت: تیم ملی فوتبال ایران در رقابت های انتخابی جام جهانی برزیل در سطح خوبی ظاهر شد و پیشرفت های فوتبال ایران در راهیابی این تیم به جام جهانی تجلی یافت. 
,
 
,
 
,
انتهای پیام /* 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه