اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قلعه نویی: من دهاتی هستم

قلعه نویی: من دهاتی هستم
سرمربی تیم فوتبال استقلال در مراسم درختکاری گفت: به قول شهید باکری خدا همه ما را پاکیزه از دنیا ببرد که متاسفانه فضای فوتبال ما اینگونه نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامهدی تاج و امیر قلعه‌نویی مقابل سازمان لیگ دو نهال را به مناسبت روز درختکاری و سرداران شهید کاشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مهدی تاج پیش از این مراسم گفت: 18 درصد از شهدای ما در اسفند شهید شده‌اند و در اسفند‌ماه عملیات‌های زیادی داشته‌ایم. شهید همت، باکری، میثمی، صفری همگی در اسفند شهید شده‌اند.

,

امیر قله‌نویی هم در پیش از شروع مراسم گفت: از مهدی تاج تشکر می‌کنم که خودش در جبهه جنگ حضور داشت و به مناسبت شهدا و سرداران شهید و همچنین روز درختکاری کار درختکاری را انجام دادند. ما شهید باکری را داشتیم که می‌گفت خدایا ما را پاکیزه از دنیا ببر و امیدوارم این روحیه در همه ما وجود داشته باشد. متاسفانه فضای فوتبال ما اکنون اینگونه نیست. دعا کنید که همه ما در مسیر شهدا گام برداریم. من این حرف‌ها را برای خودم می‌زنم.

,

وی ادامه داد: مهدی تاج کار قشنگی کرده است. همه ما باید قدردان شهدا باشیم و بدانیم اگر آرامش و امنیتی هست به خاطر شهداست هرچند متاسفانه کم کم داریم شهدا را فراموش می‌کنیم.

,

وی در مورد بیل زدن خود در این مراسم گفت: من دهاتی هستم و دهاتی بودن افتخار است. خدا کند غربتی نباشیم. امروز هم بیل زدیم.

,

وی در مورد اینکه مزارع کشاورزی خود را هنوز دارد یا نه گفت: ‌نه دیگر آن کشاورزی را نداریم اما کاشت هر نهال مثل یک انسان است و هر درخت مثل یک انسان است.

,

وی در مورد اینکه نهال فوتبال ایران را چه کسی کاشت گفت: نهال فوتبال ایران را همه کسانی کاشتند که برای این فوتبال زحمت کشیدند. از مربیان خاکی گرفته تا مربیان تیم‌های پایه و مدارس فوتبال قبل از زمین‌های خاکی توپ پلاستیکی بود.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه