امام جمعه سرخس:
مردم به جای مسابقه دادن برای حج رفتن، به دنبال کمک به نیازمندان باشند
امام جمعه سرخس اظهار کرد: بهترین عمل این است که به جای مسابقه دادن برای حج رفتن، به دنبال شناسایی و کمک به خانواده های نیازمند باشبم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم سرخس، حجت الاسلام علیرضا ارژنگ در خطبه های این هفته نمازجمعه سرخس با توصیه به تقوا به عنوان بهرتین توشه در عرصه آخرت در ادامه سلسله مباحث عوامل تحکیم خانواده ایجاد فضای عاطفی و مهرآمیز بین والدین و فرزندان را با به کار بردن خطاب های زیبا و پرهیز از درشت گویی و بدزبانی، سلام کردن به اعضای خانواده، هدیه دادن، همراهی و هم نشینی با خانواده را بسیار موثر و مورد سفارش احادیث و روایات دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , نسیم سرخس, نسیم سرخس, نسیم سرخس, ، حجت الاسلام علیرضا ارژنگ در خطبه های این هفته نمازجمعه سرخس با توصیه به تقوا به عنوان بهرتین توشه در عرصه آخرت در ادامه سلسله مباحث عوامل تحکیم خانواده ایجاد فضای عاطفی و مهرآمیز بین والدین و فرزندان را با به کار بردن خطاب های زیبا و پرهیز از درشت گویی و بدزبانی، سلام کردن به اعضای خانواده، هدیه دادن، همراهی و هم نشینی با خانواده را بسیار موثر و مورد سفارش احادیث و روایات دانست.,خطیب نمازجمعه سرخس با توصیه به احسان و نیکوکاری، فرهنگ درختکاری در بینش اسلامی را با اهمیت دانست و با توجه به شرایط خاص آب و هوایی سرخس و گردوغبار و آلاینده ها، اهتمام جدی و ویژه مسئولان و مردم را خواستار شد.
, خطیب نمازجمعه سرخس با توصیه به احسان و نیکوکاری، فرهنگ درختکاری در بینش اسلامی را با اهمیت دانست و با توجه به شرایط خاص آب و هوایی سرخس و گردوغبار و آلاینده ها، اهتمام جدی و ویژه مسئولان و مردم را خواستار شد.,وی اظهار کرد: بهترین عمل این است که به جای مسابقه دادن برای حج رفتن، به دنبال شناسایی و کمک به خانواده های نیازمند باشبم.
, وی اظهار کرد: بهترین عمل این است که به جای مسابقه دادن برای حج رفتن، به دنبال شناسایی و کمک به خانواده های نیازمند باشبم.,حجت الاسلام ارژنگ با اشاره به اراجیف نخست وزیر رژیم جعلی و منحوس اسرائیل در کنگره آمریکا که ایران را یک تهدید و مانع صلح جهانی دانسته، تاکید کرد: رژیمی که حامی جنایتکاران دارای بیش از ۳۰۰ کلاهک هسته ای، رژیمی کودک کش و قانون گریز است و هیچ معاهده ای را امضا نکرده است و ۷۰ سال است که جنایت و تجاوزگری می کند، ادعاهای مضحکی دارد، ادعاهایی که حتی رسانه های غربی آن را تکراری، کهنه و غیرمنطقی دانستند.
, حجت الاسلام ارژنگ با اشاره به اراجیف نخست وزیر رژیم جعلی و منحوس اسرائیل در کنگره آمریکا که ایران را یک تهدید و مانع صلح جهانی دانسته، تاکید کرد: رژیمی که حامی جنایتکاران دارای بیش از ۳۰۰ کلاهک هسته ای، رژیمی کودک کش و قانون گریز است و هیچ معاهده ای را امضا نکرده است و ۷۰ سال است که جنایت و تجاوزگری می کند، ادعاهای مضحکی دارد، ادعاهایی که حتی رسانه های غربی آن را تکراری، کهنه و غیرمنطقی دانستند.,امام جمعه سرخس در پایان تصریح کرد: هر وقت این ها علیه جمهوری اسلامی ایران حرف زدند، بر قدرت و عزت کشور بیشتر شد و انشاالله که بر قدرت و شوکت نیروهای نظامی و انتظامی ما افزوده شود.
, امام جمعه سرخس در پایان تصریح کرد: هر وقت این ها علیه جمهوری اسلامی ایران حرف زدند، بر قدرت و عزت کشور بیشتر شد و انشاالله که بر قدرت و شوکت نیروهای نظامی و انتظامی ما افزوده شود.,,
انتهای پیام/ص
,
ارسال دیدگاه