امام جمعه موقت سبزوار:

برگزاری رزمایش پیامبر اعظم پاسخی برای گزینه های روی میز آمریکا بود

برگزاری رزمایش پیامبر اعظم پاسخی برای گزینه های روی میز آمریکا بود
امام جمعه موقت سبزوار گفت: آشنا کردن نسل سوم انقلاب با سختی ها و فشار های زمان جنگ از وظایف مسئولین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از بصیر سبزوار، حجت الاسلام محمد سلیمانی در خطبه ای امروز نماز جمعه با اشاره به روز ملی راهیان نور اظهار داشت: بچه های نسل سوم انقلاب فشار های بیرونی جنگ ،صدمه دیدن انسانها و فداکاری جانبازان را ندیده اند و امروزه وظیفه مسولین است که با گسترش اردوهای راهیان نور جوانان را از نزدیک با این جانفشانی ها آشنا کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,

وی تصریح کرد: اگر سکوت کنیم عده ای با شیطنت سعی در محو کردن یاد شهدا از جامعه هستند و می خواهند یادی از امام راحل نیز در کشور باقی نماند.

, وی تصریح کرد: اگر سکوت کنیم عده ای با شیطنت سعی در محو کردن یاد شهدا از جامعه هستند و می خواهند یادی از امام راحل نیز در کشور باقی نماند.,

امام جمعه سبزوار خاطر نشان کرد: در جنگ 4ساله آمریکا علی رغم ظالم بودن این کشور 100هزار کتاب نوشته شده تا به گونه ای القا کنند که برحق بوده اند حال ما نباید تاریخ دفاع مقدس خود را بدون شرح وتبیین جانفشانی ها رها کنیم.

, امام جمعه سبزوار خاطر نشان کرد: در جنگ 4ساله آمریکا علی رغم ظالم بودن این کشور 100هزار کتاب نوشته شده تا به گونه ای القا کنند که برحق بوده اند حال ما نباید تاریخ دفاع مقدس خود را بدون شرح وتبیین جانفشانی ها رها کنیم.,

وی به برگزاری رزمایش پیامبر اعظم توسط سپاه پاسداران اشاره کرد و افزود: اجرای این رزمایش و به تصویر کشیدن قدرت نظامی کشور پاسخی بود برای امریکا تا در صورت استفاده از گزینه های روز میز عاقبت کار خود را ببیند.

, وی به برگزاری رزمایش پیامبر اعظم توسط سپاه پاسداران اشاره کرد و افزود: اجرای این رزمایش و به تصویر کشیدن قدرت نظامی کشور پاسخی بود برای امریکا تا در صورت استفاده از گزینه های روز میز عاقبت کار خود را ببیند.,

سلیمانی با انتقاد از برخی موسسات مالی و قرض الحسنه بیان کرد: متاسفانه در این موسسات تسهیلاتی با نرخ 30 درصد و بالاتر پرداخت می شود که هیچ ربطی به قرض الحسنه ندارد.

, سلیمانی با انتقاد از برخی موسسات مالی و قرض الحسنه بیان کرد: متاسفانه در این موسسات تسهیلاتی با نرخ 30 درصد و بالاتر پرداخت می شود که هیچ ربطی به قرض الحسنه ندارد.,

سلیمانی همچنین با تبریک 14 اسفند ماه روز درختکاری خاطر نشان کرد: هر انسانی در هر طبقه و جایگاهی می تواند درخیل نیکوکاران قرار گرفته و به یاری محرومین ومستضعفان جامعه بشتابد.

, سلیمانی همچنین با تبریک 14 اسفند ماه روز درختکاری خاطر نشان کرد: هر انسانی در هر طبقه و جایگاهی می تواند درخیل نیکوکاران قرار گرفته و به یاری محرومین ومستضعفان جامعه بشتابد.,

وی با گرامی داشتن روز درختکاری عنوان کرد: برای حفظ شادابی و باید به این امر مهم اهتمام بورزیم ودر حفظ این سرمایه ها بکوشیم.

, وی با گرامی داشتن روز درختکاری عنوان کرد: برای حفظ شادابی و باید به این امر مهم اهتمام بورزیم ودر حفظ این سرمایه ها بکوشیم.,

 

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه