سمینار “تحکیم بنیان خانواده” در رودهن برگزار شد

سمینار “تحکیم بنیان خانواده” در رودهن برگزار شد
با هماهنگی دفتر بهره وری منابع انسانی شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران، سمینار آموزشی با عنوان “تحکیم بنیان خانواده” در رودهن برگزار شد.
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  تارود، این سمینار با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران و تعداد ۱۵۰ نفر از همکاران و همسران همکاران در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی رودهن برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تارود,
در این کارگاه که با هدف آشنایی همکاران و خانواده‌هایشان با مباحث مهارت‌های زندگی وخانواده و جایگاه آن در جامعه برگزار شد، دکتر رضازاده از اساتید مجرب دانشگاه، مضامین و مفاهیمی چون مهارت زندگی، شناخت انسانی و ابعاد وجودی، خانواده و جایگاه آن در نظام انسانی، اجتماعی و همچنین انواع خانواده را تشریح کرد.
,
لازم به توضیح است؛ به منظور اثر بخشی بیشتر مباحث مطروحه سمینار مذکور، مقرر شد در سال ۹۴ و در بازه زمانی معین کارگاه‌های دیگری نیز از قبیل مدیریت استرس، مبانی ارتباطات انسانی برگزار شود.
,
انتهای پیام/ش
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه