معاون بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت:

توزیع اقلام مورد نیاز هیئت های مذهبی استان قزوین آغاز شد

توزیع اقلام مورد نیاز هیئت های مذهبی استان قزوین آغاز شد
معاون بازرگانی سازمان صنعت معدن و تجارت استان قزوین گفت: اقلام مورد نیاز هیئت های مذهبی برای ماه محرم در اختیار شان قرار می گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری صبح قزوین، رحیم محمدی صدر اظهار کرد: اقلام مورد نیاز هیئت ها در ماه محرم ۵ تا ۱۰ درصد ارزان تر از قیمت بازار در اختیار هیئت های عزاداری قرار می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری صبح قزوین,

وی ادامه داد: این اقلام شامل برنج، شکر، قند، گوشت مرغ و گوشت قرمز منجمد است.

,

معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: مقدار یک‌هزار تن برنج سفید، ۲ هزار تن برنج هندی، یک هزار و ۶۰۰ تن مرغ و گوشت برای استفاده هیئت‌های عزاداری در نظر گرفته شده است.

,

برنج

, برنج, برنج,

محمدی صدر یادآورشد: تیمی متشکل از سازمان صنعت معدن و تجارت، سازمان تبلیغات و سازمان فرهنگی ورزشی قزوین این مسئولیت را برعهده دارند که هیئت ها برای دریافت این اقلام می توانند به سازمان فرهنگی ورزشی قزوین مراجعه کنند و مایحتاج خود را دریافت کنند.

,

وی افزود: هیئت های عزاداری هر مقدار از این اقلام که مورد نیازشان باشد در اختیارشان قرار می گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه