امام جمعه شهرستان عنبرآباد:
ایجاد اصلاحات با ضرب و شتم در جامعه منافات دارد/تدبیر و امید با ضرب و شتم ایجاد نمی شود
امام جمعه شهرستان عنبرآباد : تدبیر و امید با ضرب و شتم ایجاد نمی شود بلکه ضرب و شتم در جامعه باعث ایجا ناامیدی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، حجت الاسلام و المسلمین دشت آبادی امام جمعه عنبرآباد در گفت وگو با خبرنگار سفیرجنوب، ضرب و شتم قرار گرفتن جانباز هشت سال دفاع مقدس در گردهمایی اصلاح طلبان استان کرمان را محکوم نمود و افزود : همه باید انتقاد پذیر باشیم و در برخورد با دیگران رعایت اخلاق اسلامی را داشته باشیم و کسانی که در برخورد با مخالفان خود با ضرب و جرح وارد می شوند دلیل بر ناتوانی آنها در پاسخ به مخالفین دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , خبرنگار سفیرجنوب,وی افزود : دین مبین اسلام تأکید بر این دارد که در پاسخ به دیگران ولو مخالفین رعایت اخلاق و ادب اسلامی را داشته باشیم ،
,نماینده ولی فقیه در شهرستان عنبرآباد افزود : کسانی که تحت عنوان اصلاح طلب می آیند با ضرب و شتم نمی توانند اصلاحات را ایجاد نمایند و تدبیر و امید با ضرب و شتم ایجاد نمی شود بلکه ضرب و شتم در جامعه باعث ایجا ناامیدی می شود و ضرب و شتم راهی نیست که در برخورد با مخالفین داشته باشیم.
,وی در پایان افزود :ضرب و شتم جانباز هشت سال دفاع مقدس به شدت محکوم است و جانبازی که جانش رادر طبق اخلاص گذاشته و برای این نظام فداکاری کرده بایستی احترام شود نه اینکه مورد ضرب و شتم قرار بگیرد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه