به مناسبت روز درختکاری؛
آئین کاشت نهال در استان تهران برگزار شد + تصاویر
آیین کاشت نهال به مناسبت گرامیداشت هفته درختکاری توسط مسئولان و مردم در شهرستان های استان تهران برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از تهران نیوز؛ آیین کاشت نهال به مناسبت گرامیداشت هفته درختکاری توسط مسئولان و مردم در شهرستان های استان تهران برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز؛,قرچک - به گزارش قرچک آنلاین؛ علی صادقی فرماندارشهرستان قرچک در این مراسم اظهارداشت:درخت زیباترین مظهر خلقت و ارزشمندترین آفریده الهی است و کاشتن نهال طبق روایات یک صدقه جاریه محسوب میشود.
, به گزارش قرچک آنلاین؛ ,وی افزود: ما بایدازمنابع طبیعی حفظ و حراست کنیم و به توصیه های دینی و مذهبی برای کاشت درخت عمل کنیم.
,وی خاطرنشان کرد: برای کاشت درخت فقط به دنبال منافع اقتصادی آن نباشیم و برای وجود فضای سبز نیز اهمیت قائل شویم.
,فرماندار شهرستان قرچک در پایان افزود:کاشت درخت در حقیقت فزاینده آسایش و رفاه انسان و پاکی طبیعت می شود و نسلهای بعد می توانند از ثمرات آن استفاده و بهره کافی را ببرند.
, ,
,
, علی نصیری مدیر کل بنید شهید و امرایثارگران شهرستانهای استان قرچک با حضور در این مراسم کاشتن نهال را یکی از سنت های بسیار نیکو دانست و گفت : این سنت حسنه که همه ساله در ۱۵ اسفند ماه برگزار می شود تاثیر بسیار مهمی در ترویج فرهنگ درختکاری دارد و می تواند نقش سازنده ای در جلوگیری از آلودگی هوا در شرایط کنونی با وجود افزایش وسایط نقلیه داشته باشد.
,وی کمبود فضای سبز را از مشکلات اساسی در شرایط کنونی عنوان کرد و افزود: با کاشت درخت و ترویج فرهنگ درختکاری بین مردم در تمام ایام فصول سال می توانیم نقش مهمی در افزایش سرانه فضای سبزداشته باشیم.
, .,وی با تأکید بر مؤثر بودن درختان در زندگی بشر در خصوص سنت نیکوی درختکاری گفت:کاشتن درخت امری خداپسندانه است و وارستگانی چون پیامبر گرامی اسلام و حضرت امام جعفر صادق (ع) آن را واجب الاجرا دانسته اند و در پاره ای از احادیث خود به اهمیت درخت و درختکاری اشاره کرده اند.
, ,
,
, نصیری در پایان اضافه کرد:به گفته پیامبر صلى الله علیه و آله هر که نهالى بکارد،خداوند به مقدار میوهاى که از آن درخت به دست مى آید، در نامه اعمال او پاداش مى نویسد. امام صادق علیه السلام نیز در خصوص اهمیت درختکاری فرموده اند: کشت کنید و درخت بنشانید؛ به خدا قسم آدمیان کارى برتر و پاکتر از این نکرده اند.
,گفتنی است، پس از کاشتن درخت توسط فرماندارشهرستان قرچک مسئولان و اعضای حاضر در آنجا نیز هر یک نهالی کاشتند تا در زیبایی هر چه بیشتر محوطه و پاکیزگی هوا نقشی ایفا کنند.
,درختکاری باعث سلامت جامعه می شود
,آیین کاشت نهال به مناسبت گرامیداشت هفته درختکاری توسط مسئولان شهرستان قرچک برگزار شد.
,
سرهنگ حسین حیدری فرمانده ناحیه مقاومت پانزده خرداد شهرستان قرچک در حاشیه این مراسماظهار داشت: برای رسیدن به نتیجه مطلوب در کاشت نهال و درخت، باید با رویکرد و نگاه علمی این امر را آمیخته کنیم چرا که سالانه هزاران اصله نهال در کشور کاشته می شود، اما چون بارویکردی علمی نیست، بسیاری از آن از بین می رود و زحمات ما بی نتیجه می ماند.
وی با تاکید بر درخت کاری در جامعه، اذعان کرد: متاسفانه در دهه های اخیر صدمات فراوانی به جنگل های کشور وارد شده و باید گفت این ضایعات فاجعه آمیز است.
,
وی افزود: درختان و گیاهان، سرمایه، عامل زیبایی و زینت جامعه، تامین کننده اکسیژن و از بین برنده کربن و …، هستند و براین اساس، باید از آنان به درستی حفاظت و نگهداری کرد.
,وی گفت: درخت کاری، امری موکد در دین مبین اسلام است و براین اساس باید این امر در جامعه ترویج و نهادینه شود.
,حیدری بیان کرد: در هیچ دینی مثل اسلام، بر درخت کاری و حفظ منابع طبیعی تاکید نبوده و نیست.
,وی ادامه داد: درخت کاری باعث سلامت جامعه می شود و باید این امر در جامعه ترویج و نشر داده شود و در این راستا همه ما مسئول هستیم.
, ,
,
, وی بیان کرد: عرصه های منابع طبیعی و محیط زیست، سرشار از انرژی و منابع خدادادی است که باید از آنها به بهترین نحو، بهره گرفت.
,فرمانده ناحیه مقامت بسیج پانزده خرداد شهرستان قرچک افزود: انرژی باد، وجود گیاهان متنوع دارویی و صنعتی و … از نعمات موجود در نقاط مختلف استان است که می توان از آنها برای ایجاد اشتغال پایدار و تولید ثروت بهره گرفت.
,وی تاکید کرد: باید درخت کاری به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود و همه در قبال آن احساس وظیفه کنند.
,در ادامه سرهنگ علی قرائی فرمانده انتظامی شهرستان قرچک اظهار داشت: فرهنگ درخت و درختکاری و حفظ فضای سبز یکی از اساسی ترین راه توسعه اجتماعی است و بر ما نیز وظیفه است که در راستای تقویت فرهنگ ارزشمند درخت و درختکاری کوشا باشیم.
, ک,وی گفت: هفته درختکاری فرصت مغتنمی برای توجه بیشتر به این امر مهم است و می توان با غرس نهال در مناطق مستعد و نیازمند، بخشی از کمبودهای موجود در بخش فضای سبز را جبران کرد.
,قرائی افزود: تلاش برای حفظ منابع طبیعی و توسعه فضای سبز شهری مسئلهای است که باید مورد توجه تمام افراد جامعه باشد.
, ,
,
, وی در پایان با تاکید بر حفظ فضای سبز شهرستا توسط شهروندان بیان کرد: امیدواریم شهروندان با درختکاری و تلاش در توسعه فضای سبز و همچنین پرهیز از تخریب فضاهای سبز موجود در تحقق اهداف جامعه در راستای ارتقای سرانه فضای سبز کمک کنند.
,اندیشه - به گزارش راه مبین؛ در این مراسم که به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی و گرامیداشت روز درختکاری در بوستان حافظ واقع در فاز ۳ اندیشه برگزار گردید، جمعی از مسئولین شهراندیشه همراه با دانشآموزان مدارس و شهروندان شهر اندیشه با غرس ۹۸ نهال یادمان ۹۸ شهید شهر اندیشه را گرامی داشتند.
, به گزارش راه مبین؛,لازم به ذکر است، در این روز، تعداد ۱۵۰۰۰ اصله نهال بصورت رایگان توسط سازمان پارکها و فضای سبز شهردای اندیشه در چند نقطه از شهر اندیشه، بین مردم توزیع شد.
, ,
,
, , ,
,
, , ,
,
, , ,
,
, , ,
فیروزکوه - به گزارش دیمه نیوز؛ در دومین روز از هفته درختکاری و در آیینی با حضور برخی مسؤولان محلی شهرستان، محوطه و فضای اطراف استخر مجموعه فرهنگی- تفریحی خلیج فارس شهرداری فیروزکوه نهال کاری شد.
, به گزارش دیمه نیوز؛ ,“جعفر پرج” شهردار فیروزکوه در این مراسم اظهار داشت: در راستای سیاست ابلاغی استانداری و ستاد توسعه فضای سبز استان و تاکیدات معاونت حوزه عمرانی استانداری مبنی بر توسعه فضای سبز در سطح شهرها، شهرداری فیروزکوه در هفته منابع طبیعی به اجرای برخی برنامه ها همت گماشته است.
,وی با اشاره به غرس بیش از هفت هزار اصله نهال در سطح شهر فیروزکوه از ابتدای سال تاکنون، تصریح کرد: تلاش می شود در ایام باقی مانده تا پایان سال، این تعداد به ۱۰ هزار اصله نهال افزایش یابد.
,شهردار فیروزکوه خاطرنشان کرد: توزیع رایگان نهال، حضور در مدارس و آموزشگاه های سطح شهر به منظور آموزش کاشت و نگهداشت نهال و درختان و همکاری با اداره راه و شهرسازی برای احیاء و توسعه فضای سبز با تحویل اراضی با کاربری فضای سبز، از جمله اقدامات در جهت توسعه و ترویج این مهم خواهد بود.
,وی تصریح کرد: با اقدامات انجام شده در حوزه فضای سبز، هم اینک سرانه فضای سبز شهر فیروزکوه از ۷٫۴ متر مربع در ابتدای سال به ۹٫۵ متر مربع افزایش یافته است.
,گفتنی است؛ انواع سوزنی برگ ها، درختان خزان ناپذیر، سرو شیراز، سدروس، کاج تهران، کاج سیاه و اقاقیای پیوندی در این مراسم با حضور مسؤولان غرس شد.
,همه ساله از ۱۵ لغایت ۲۲ اسنفدماه به عنوان هفته درختکاری نامگذاری و گرامی داشته می شود.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
۱۱ هزار هکتار جنگل طبیعی در شهرستان فیروزکوه وجود دارد
,جواد رضایی سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فیروزکوه عصر شنبه در گفت وگو با دیمه نیوز اظهارکرد: ۱۱ هزار هکتار جنگل طبیعی در شهرستان فیروزکوه وجود دارد که گونه غالب آن درختان اُرس است و در قالب ذخیره گاه جنگلی منطقه مطرح است.
, دیمه نیوز,وی گفت: طی سنوات گذشته بیش از ۱۵۰ هکتار جنگل مصنوعی و دست کاشت در سطح شهرستان ایجاد شده که در قالب دو پلاک “سنگ پل” و “سیاه بنه” با کاربری طرح جنگلکاری تعریف شده است.
,رضایی با اشاره به برنامه های این نهاد در هفته درختکاری، خاطرنشان کرد: در این هفته در راستای توسعه و ترویج فرهنگ درختکاری اقدامات خوبی انجام می شود که در یکی از این برنامه ها، روز گذشته و پس از آیین نماز عبادی- سیاسی جمعه نهال رایگان بین نمازگزاران توزیع شد.
,وی همچنین اجرای مراسم درختکاری با توزیع نهال بین مدارس شهرستان را از دیگر برنامه های هفته درختکاری برشمرد و تصریح کرد: اشاعه فرهنگ درختکاری و افزایش سرانه فضای سبز از اهمیت بالایی برخوردار بوده و نیاز به برنامه ریزی اصولی دارد.
,,
پاکدشت - به گزارش پاکدشتی ها؛ ابراهیم تاجیک نوری رییس جمعیت هلال احمر پاکدشت گفت: به رسم هر سال، آیین زیبای درخت کاری و کاشت نهال توسط سخت کوشان هلال احمر برگزار شد. .
, به گزارش پاکدشتی ها؛ ,وی افزود: امدادگران، جوانان و داوطلبان هلال احمر شهرستان با همکاری اداره منابع طبیعی و شهرداری پاکدشت در مراسم درخت کاری مشارکت کردند.
,این مقام مسئول خاطر نشان کرد: ۸۰ نفر از اعضای امدادگر، جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر شهرستان پاکدشت با کاشت نهال در محل پارک جنگلی۲۴۰هکتاری شهرستان روز درختکاری را گرامی داشتند.
,وی تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری، باید به روز درختکاری و کاشت درخت توجه بیشتری داشته باشیم.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
رباط کریم - به گزارش رباط نیوز؛ علی بیگی، ضمن کاشت درخت در روز درختکاری در شهرهای نصیر شهر و رباط کریم و پرندگفت: امروز با صنعتی شدن جوامع بشری درختان از چند جهت نقش مهم تری در زندگی بشر ایفاد می کنند از یک سو ، مقدمات پیشرفت بیشتر صنعت و فناوری را موجب می شوند و منابع تامین کننده محصولاتی نظیر وسایل چوبی ، مبلمان ، لوازم التحریر ، الوار و هزاران محصول دیگر محسوب می شوند. واز سوی دیگر به منزله ریه های یک بشر تلقی و نقش مهمی در تامین سلامت اعضای جامعه را ایفاد می کنند.
, به گزارش رباط نیوز؛,وی به اهمیت ایجاد جنگل های مصنوعی و فضای سبز در اطراف شهرهای بزرگ اشاره و افزود درخت و درختکاری راه حل مناسبی برای مبارزه با آلودگی های مواد آلاینده ،گازهای مهلک و خطر ناکی نظیر دی اکسید کربن به شمار می آید
به تاسیس کارخانجات تولید اکسیژن می ماند و در همین راستا در ۱۵ اسفند ماه که آخرین فصل زمستان است شهرداران محترم در شهرستان رباط کریم به ترتیب در شهر رباط کریم با امر خداپسندانه کاشت ۲۰۰ هزار اصله درخت در سه نقطه شهری و ۱۵ هزار رایگان برای مردم و همچنین شهر نصیر شهر با کاشت ۳۰هزار اصله درخت و ۵ هزار رایگان تحویل مردم و در شهر پرند با کاشت ۱۴ هزار اصله درخت به استقبال از ۱۵ اسفند رفتند تا بدین ترتیب گامی موٍر در آبادی و آبادانی شهرهای شهرستان برداشته شود.
قدس - به گزارش مهتاب قدس؛ علی اکبر ذبیحی مدیر عامل سازمان فضای سبز شهرداری قدس به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی و روز درخت کاری گفت: به یاد هر شهید یک درخت با پلاکی که به نام آنها حک شده در محوطه پنج هکتاری امامزاد حضرتین که از سوی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان در اختیار شهرداری قدس قرار گرفته، غرس شد.
وی با اشاره به عملکرد این واحد در سال جاری خاطر نشان کرد: شهرداری قدس با ایجاد ۹ پارک محله ای و زمین چمن مصنوعی در راستای توسعه فضای سبز گام برداشته است.
ذبیحی با بیان اینکه توزیع نهال از روز ۱۳ اسفندماه در این شهرستان آغاز شده افزود: بیش از ۱۵ هزار اصله نهال مثمر، غیر مثمر، گل و انواع بوته ها برای کاشت، بین شهروندان توزیع شده است.
سرانه هر نفر فضای سبز در شهرقدس ۷ متر مربع از ۲۴۱ هکتار
در جمهوری اسلامی ایران، از ۱۵ تا ۲۲ اسفند، با عنوان «هفته منابع طبیعی» نام گذاری شده است که نخستین روز این هفته، روز درخت کاری است. شهرقدس هم مانند سایر نقاط کشور این هفته را گرامیداشت البته با کمی تاخیر و کاشت درخت توسط مسئولین شهر، به امروز شنبه موکول شد تا این هفته رسماً آغاز شود.
متاسفانه فضای سبز هم در کنار سایر امکانات در شهرقدس به مقدار کمی یافت می شود و درکمتر جایی از شهر می توان این فضا را مشاهده کرد، فضایی که ساختمان های چندین طبقه جایگزین آن شده است تا به ازای هرنفر در شهر فقط ۷ متر مربع فضای سبز وجود داشته باشد؛ یعنی ۱۳ متر کمتر از مقدار ۲۰متر به ازای هر نفر در دنیا.
نور محمد فردی فرماندار قدس با توجه به همین مسئله گفت: در یک سال گذشته علیرقم تلاش های صورت گرفته در توسعه فضای سبز باز شاهد فضای سبز ناچیز هستیم که نیازمند اقدامات بیشتری است.
وی در ادامه به کمبود اراضی در شهرقدس اشاره کرد و گفت: با توجه به این محدودیت جهت حفظ و توسعه فضای سبز، خانواده ها باید به یاری این امر مهم بیایند و هر خانواده حداقل باید یک درخت در طول سال بکارد و نگهداری و صیانت از فضای سبز موجود باید مورد توجه مسوولان در این حوزه باشد.
فرماندار قدس با اشاره به قانون ایجاد فضای سبز در واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: طبق قانون ۲۵درصد فضای واحد های تولیدی و صنعتی باید به ایجاد فضای سبز اختصاص یاید که اگر این اقدام انجام شود با وجود ۱۵۰۰ واحد صنعتی وضعیت فضای سبز بهبود قابل توجهی پیدا می کند و در بخش دیگری با توجه به مشکل کمبود آب در این شهر، با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب ۸۰ درصد آب های تصفیه شده به چرخه کشاورزِی و منابع طبیعی باز می گردد.
این مراسم با حضور مسوولان ، خانواده شهدا و جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی صبح امروز در امامزاده حضرتین شهر قدس برگزار شد.
انتهای پیام/ش
وی به اهمیت ایجاد جنگل های مصنوعی و فضای سبز در اطراف شهرهای بزرگ اشاره و افزود درخت و درختکاری راه حل مناسبی برای مبارزه با آلودگی های مواد آلاینده ،گازهای مهلک و خطر ناکی نظیر دی اکسید کربن به شمار می آید
,به تاسیس کارخانجات تولید اکسیژن می ماند و در همین راستا در ۱۵ اسفند ماه که آخرین فصل زمستان است شهرداران محترم در شهرستان رباط کریم به ترتیب در شهر رباط کریم با امر خداپسندانه کاشت ۲۰۰ هزار اصله درخت در سه نقطه شهری و ۱۵ هزار رایگان برای مردم و همچنین شهر نصیر شهر با کاشت ۳۰هزار اصله درخت و ۵ هزار رایگان تحویل مردم و در شهر پرند با کاشت ۱۴ هزار اصله درخت به استقبال از ۱۵ اسفند رفتند تا بدین ترتیب گامی موٍر در آبادی و آبادانی شهرهای شهرستان برداشته شود.
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
قدس - به گزارش مهتاب قدس؛ علی اکبر ذبیحی مدیر عامل سازمان فضای سبز شهرداری قدس به مناسبت آغاز هفته منابع طبیعی و روز درخت کاری گفت: به یاد هر شهید یک درخت با پلاکی که به نام آنها حک شده در محوطه پنج هکتاری امامزاد حضرتین که از سوی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان در اختیار شهرداری قدس قرار گرفته، غرس شد.
, به گزارش مهتاب قدس؛,وی با اشاره به عملکرد این واحد در سال جاری خاطر نشان کرد: شهرداری قدس با ایجاد ۹ پارک محله ای و زمین چمن مصنوعی در راستای توسعه فضای سبز گام برداشته است.
,ذبیحی با بیان اینکه توزیع نهال از روز ۱۳ اسفندماه در این شهرستان آغاز شده افزود: بیش از ۱۵ هزار اصله نهال مثمر، غیر مثمر، گل و انواع بوته ها برای کاشت، بین شهروندان توزیع شده است.
, ,
,
,
,
,
, ,
سرانه هر نفر فضای سبز در شهرقدس ۷ متر مربع از ۲۴۱ هکتار
,در جمهوری اسلامی ایران، از ۱۵ تا ۲۲ اسفند، با عنوان «هفته منابع طبیعی» نام گذاری شده است که نخستین روز این هفته، روز درخت کاری است. شهرقدس هم مانند سایر نقاط کشور این هفته را گرامیداشت البته با کمی تاخیر و کاشت درخت توسط مسئولین شهر، به امروز شنبه موکول شد تا این هفته رسماً آغاز شود.
,متاسفانه فضای سبز هم در کنار سایر امکانات در شهرقدس به مقدار کمی یافت می شود و درکمتر جایی از شهر می توان این فضا را مشاهده کرد، فضایی که ساختمان های چندین طبقه جایگزین آن شده است تا به ازای هرنفر در شهر فقط ۷ متر مربع فضای سبز وجود داشته باشد؛ یعنی ۱۳ متر کمتر از مقدار ۲۰متر به ازای هر نفر در دنیا.
, ,
,
, نور محمد فردی فرماندار قدس با توجه به همین مسئله گفت: در یک سال گذشته علیرقم تلاش های صورت گرفته در توسعه فضای سبز باز شاهد فضای سبز ناچیز هستیم که نیازمند اقدامات بیشتری است.
,وی در ادامه به کمبود اراضی در شهرقدس اشاره کرد و گفت: با توجه به این محدودیت جهت حفظ و توسعه فضای سبز، خانواده ها باید به یاری این امر مهم بیایند و هر خانواده حداقل باید یک درخت در طول سال بکارد و نگهداری و صیانت از فضای سبز موجود باید مورد توجه مسوولان در این حوزه باشد.
,فرماندار قدس با اشاره به قانون ایجاد فضای سبز در واحدهای صنعتی و تولیدی گفت: طبق قانون ۲۵درصد فضای واحد های تولیدی و صنعتی باید به ایجاد فضای سبز اختصاص یاید که اگر این اقدام انجام شود با وجود ۱۵۰۰ واحد صنعتی وضعیت فضای سبز بهبود قابل توجهی پیدا می کند و در بخش دیگری با توجه به مشکل کمبود آب در این شهر، با تکمیل تصفیه خانه فاضلاب ۸۰ درصد آب های تصفیه شده به چرخه کشاورزِی و منابع طبیعی باز می گردد.
,این مراسم با حضور مسوولان ، خانواده شهدا و جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی صبح امروز در امامزاده حضرتین شهر قدس برگزار شد.
,انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه