آزمون بین‌المللی تیمز و پرلز در میامی برگزار شد

آزمون بین‌المللی تیمز و پرلز در میامی برگزار شد
آزمون بین المللی تیمز وپرلزدر کلیه مدارس ابتدایی شهرستان میامی در پایه چهارم به صورت همزمان برای 550دانش آموز برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میامی جوان ،مهدی حزب الهی معاونت آموزشی اداره آموزش وپرورش شهرستان میامی از حضور 550 نفر از دانش آموزان پایه چهارم این شهرستان در آزمون تیمزوپرلز خبرداد وگفت:این آزمون با هدف ارتقا کیفیت فرآیند آموزشی و شناسایی نقاط قوت وضعف دانش آموزان در دروس ریاضی و علوم و آشنایی معلمان با این نمونه سوالات به صورت آزمایشی برگزار شد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میامی جوان,

, , , ,

حزب اللهی افزود:دو  آزمون پرلز (مطالعه بین المللی پیشرفت سواد خواندن) و تیمز (مطالعه ی بین المللی روند علوم و ریاضی) یک مطالعه بین المللی است که توسط انجمن بین المللی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی(IEA ) با هدف سنجش پیشرفت تحصیلی دانش آموزان هر کشور در ریاضیات و علوم در پایه چهارم ابتدایی وهشتم متوسطه و نیز ارزشیابی سواد خواندن (درک مطلب )برگزار می شود .

,

وی افزود:پس از مشخص شدن نتایج مسابقات و شناسایی نقاط قوت و ضعف دانش‌آموزان جهت رفع نواقص احتمالی برنامه‌ریزی خواهد شد.

,

رتبه کشور ها در این آزمون ، به نوعی نشان دهنده میزان موفقیت نظام آموزش و پرورش آن کشور محسوب می شود.

,

, , ,

, , ,

انتهای پیام/ص

, انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه