logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

انتخابات اتاق بازرگانی زمینه ای برای انتخابات سال آینده

انتخابات اتاق بازرگانی زمینه ای برای انتخابات سال آینده
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تحول در اقتصاد ایران یک ضرورت است، گفت: سیاست کلی اصل ۴۴ موتور محرکه تقویت بخش خصوصی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهان، محمدرضا عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار انجمن مدیران و متخصصین صنعتی و اقتصادی ایران و گروه تحول‌خواهان اتاق بازرگانی تهران، گفت: بزرگانی را می‌شناسم که عملکرد برجسته و درخشانی در بخش دولتی داشتند و زمانی که به بخش خصوصی وارد شدند جزء کارآفرینان موفق محسوب شدند رمز موفیت آنها نگاه درازمدت، برخورداری از روحیه کار جمعی و بهره‌گیری از نظرات نخبگان است.

وی با اشاره به عملکرد اتاق بازرگانی در ادوار مختلف، افزود: متأسفانه در مقطعی اتاق بازرگانی در خدمت یک جریان خاص و برای یک هدف خاص فعالیت می‌کرد و این نگاه لطماتی به اقتصاد ایران وارد کرد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با یادآوری نگاه تمرکزگرا که در دهه ۶۰ بر اقتصاد ایران حاکم بود، گفت: در دولت اصلاحات گام‌های مؤثری در حاکمیت بخش خصوصی در اقتصاد ایران برداشته شد و در این راستا سیاست کلی اصل ۴۴ موتور محرکه برای تقویت بخش خصوصی است.

عارف بر ضرورت تقویت تشکل‌های مردمی تأکید کرد و افزود: در انتخابات اتاق بازرگانی تشکل‌های مردم‌نهاد فعالیت‌های خوبی تاکنون انجام داده‌اند و در انتخابات مجلس آینده نیز تشکل‌های مردمی حرف آخر را می‌زنند.

وی با بیان اینکه در جهت‌گیری بخش‌های مختلف نظام "مردم" محور اصلی هستند، به اقتصاد بدون نفت اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم اقتصاد متکی به نفت نباشد هیچ راهی جز تقویت بخش خصوصی نداریم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای در منطقه داشته و این جایگاه به خصوص در زمینه اقتصادی باید ارتقا یابد، تأکید کرد: تحول در اقتصاد ایران یک ضرورت است و در این بین نهادهایی همچون اتاق بازرگانی می‌تواند نفش مؤثری در تحول اقتصادی کشورمان ایفا کند.

عارف با توصیه به کاندیداهای اتاق بازرگانی برای رعایت اخلاق انتخاباتی، گفت: همه گروه‌هایی که برای انتخابات پارلمان بخش خصوصی فعالیت می‌کنند و جریان‌هایی که از آنها حمایت می‌کنند باید اخلاق را محور فعالیت‌های خود قرار دهند و بدانند که عرصه رقابت انتخاباتی در اتاق بازرگانی نباید صحنه زورآزمایی سیاسی و باندی شود.

وی در پایان با اظهار امیدواری برای برگزاری انتخاباتی مطلوب در اتاق بازرگانی،گفت: حضور فعال زنان کارآفرین در انتخابات اتاق بازرگانی نویدبخش روزهای خوبی برای زنان کشورمان است. انشاءالله انتخابات اتاق بازرگانی زمینه‌ای باشد برای انتخابات مجلس آینده که متخصصین و نخبگان در آن حضور داشته باشند.

همچنین پیش از سخنان عارف، محسن مهرعلیزاده، محمدرضا بهزادیان، حمید حسینی، موسوی رهپیما و مرتضی هداوندی به بیان نقطه نظرات خود پیرامون اتاق بازرگانی پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه