معاون وزیر راه، مسکن و شهرسازی خبر داد:

بازگشایی آزادراه تهران- شمال تا 25 اسفندماه

بازگشایی آزادراه تهران- شمال تا 25 اسفندماه
معاون وزیر راه، مسکن و شهرسازی گفت: با برنامه‌ریزی های صورت گرفته، 25 اسفندماه سال جاری و تا قبل از تعطیلات نوروزی قطعه چهارم آزادراه تهران-شمال بازگشایی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از چالوس آنلاین، "دکتر علی نورزاد" در بازدید از قطعه چهارم آزادراه تهران- شمال، با اشاره به  پدیده‌های زمین شناسی به عنوان مهم‌ترین مشکل این آزادراه، اظهار داشت: در دو ماه حدود 79 نقطه دارای مشکل ناپایداری زمین شناسایی شد و کارهای خوبی هم صورت گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چالوس آنلاین,

وی با بیان اینکه وظیفه اصلی ما تامین آسایش و امنیت برای مسافران است، افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته با رفع مشکلات ایمنی این آزادراه، 25 اسفندماه سال جاری و تا قبل از تعطیلات نوروزی بازگشایی جاده انجام می‌شود.

,

معاون وزیر راه، مسکن و شهرسازی گفت: با مذاکرات صورت گرفته با شرکتهای چینی‌ و نیز تعامل با بنیاد مستضعفان، عملیات اجرایی قطعه یک آزادراه نیز از 25 اسفند سال جاری آغاز خواهد شد.

,

مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در مورد تونل شهری چالوس به عنوان اولین تونل شهری شمال ایران، بیان داشت: خوشبختانه ساخت این تونل در مراحل نهایی قرار دارد و سعی می‌شود تا پایان سال یک لایه آسفالت نیز انجام شود و به طور موقت برای کاهش حجم ترافیک نوروزی بازگشایی شود.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه