در آیین افتتاحیه هفته فیلم حسنات مطرح شد،
نهادینهسازی نیکوکاری در جامعه به دست خیران است
معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان با بیان اینکه اصفهان به شهرخیریههای کشور معروف است، گفت: نهادینهسازی نیکوکاری در جامعه به دست خیران است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان بیدار، رسول یاحی در آیین افتتاحیه هفته فیلم حسنات که شنبه ۱۶ اسفند ماه در نگارستان امام خمینی برگزار شد با بیان این مطلب افزود: حضور فعالان خیریه ها در حوزه های درمان، سلامت، قرض الحسنه، ازدواج و دیگر بحث های عام عام المنفعه مانند مدرسه سازی و بیمارستان سازی در اصفهان زبانزد همه است و اصفهان را به نام شهر خیریه ها می شناسند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان بیدار,وی ادامه داد: در تمام دنیا و در طول تاریخ خیران در راستای این حرکات خداپسندانه در حد توان خود تلاش کرده و نام خود را در جهان پرآوازه ساخته اند و در این میان اصفهانی ها پیشتاز بوده اند.
,معاون سیاسی و امنیتی استانداری اصفهان با بیان اینکه ارتباط با خیران و حضور آنها موجب خیرات و برکات زیادی در زندگی فردی و اجتماعی افراد است، افزود: اگر به شکل سیستمی به افراد نیازمند کمک شود به این معنا که زندگی فرد نیازمند در ابعاد مختلف به سامان مناسبی برسد به یقین در ارتقای جامعه نیز نقش موثری خواهد داشت.
,وی با بیان اینکه کار کردن و وقت نهادن برای کار خیر توفیق می خواهد، تصریح کرد: به یقین هر فردی نمی تواند اموال خود را در راه خیر مصرف و هر کسی نیز نمی تواند وقت خود در راه احسان و نیکوکاری صرف کند.
,یاحی بیان کرد: تقدیر و معرفی خیریه های برتر استان راهی روشن پیش روی جامعه می گشاید که هیچ گاه برای احسان و کمک به نیازمندان به هر شکل وشیوه دیر نیست به گونه ای که گاه یک لبخند و دلجویی نیز در زمره احسان و نیکویی به دیگران قرار گیرد.
,در ادامه این آیین حسن کامران نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز خوی اشرافی گری در جامعه حاکم است، اظهار داشت: افراد دارای مسوولیت در کشور اسلامی باید در حد ساده ترین افراد جامعه باشند و این در حالی است که برخی از بودجه بیت المال برای گذران امور خرج و مدام به سفرهای خارجی می روند.
,وی افزود: خیران به شکل خودجوش اقدام به کارهای نیک می کنند و یکی از حُسن های فعالیت های خیران تنوع خدمات آنها و توجه به روش های نوین احسان در جامعه است.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه