نماینده ولی فقیه استان در شورای فرهنگ عمومی ایوان :
تمام دنیا در مقابل عظمت ایران اسلامی عاجز مانده است
نماینده ولی فقیه استان در جلسه شورای فرهنگ عمومی ایوان گفت : تمام دنیا در مقابل عظمت ایران اسلامی عاجز مانده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جویزر ، آیت الله محمدنقی لطفی نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان ظهر امروز (دوشنبه) در جلسه شورای فرهنگ عمومی ایوان اظهار داشت : باید در ایام نوروز با اطلاع رسانی مناسب و آگاه سازی صحیح حرمت ایام فاطمیه حفظ شود و یک فضای ولایی ایجاد شود ، مردم استان ایلام در مناسبتهای مذهبی همیشه پیشگام هستند و این موضوع نیاز به اطلاع رسانی بیشتری دارد و امیدواریم تقارن ایام فاطمیه با نوروز باستانی مردم منشاء خیر و برکت باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود : امروز آمریکایی ها که خود را کدخدای جهان می نامند باور دارند حریف ایران نمی شوند ، در آخرین اظهار نظر وزیر امور خارجه آمریکا در جمع شیوخ فاسد عرب گفت "محال است ایران تسلیم شود" و همچنین ابراز کرد که سخت ترین حالت برای او مذاکره با ایران است در حالی که آمریکایی ها اصلا اهل مذاکره نیستند و اهل زور گفتن و تهدیدند .
,آیت الله لطفی گفت : در قضیه هسته ای و مذاکرات 1+5 همه یک حرف می زنند و آن مهار ایران است که آنها را با چالش جدی در حوزه سیاست و فرهنگ مواجه کرده است و عظمت ایران را ببینید که نخست وزیر رژیم جعلی صهیونیستی در کنگره آمریکا گفت من از ایران می خواهم برای نابودی ما اقدام نکند ، اینها اگر بدانند ایران قدرت بازدارندگی ندارد همان بلای عراق و افغانستان را بر سر ما هم می آوردند و اکنون تمام دنیا در مقابل عظمت ایران اسلامی عاجز مانده است و دو مهم عامل این اقتدار است اول رهبری ایران چه در زمان امام راحل و چه در زمان مقام معظم رهبری ، و بعد از آن هم آگاهی و بصیرت مردم ایران است ، که به فرموده امام خمینی (ره) از مردم زمان پیامبر هم آگاه ترند .
,نماینده ولی فقیه در استان اضافه کرد : دولت یازدهم با شعار تدبیر و امید که شعار راهبردی و ارزشمندی است تفاهم و همدلی را در میان مسئولین نظام ایجاد کرده و همه پای کار است ، که این امر دشمنان ما را از این ثبات سیاسی خشمگین و ناراحت کرده است .
,همچنین بسطامی فرماندار شهرستان ایوان با ارائه گزارشی از وضعیت شهرستان اظهار داشت : ما در شهرستان 4پروژه مهم و اثرگزار داریم که اگر به بهره برداری برسند در وضعیت توسعه و زیربنایی شهرستان بسیار اثرگذار خواهد کرد در حوزه آب پروژه آبرسانی به شهرستان ایوان با اعتبار 12میلیارد تومان و طول 37کیلومتر که در حال حاضر 97درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و پروژه تونل قلاجه که مسیری مطمئن و بی خطر را برای شهرستان و ترددکنندگان از این مسیر فراهم می آورد با 24میلیارد تومان اعتبار دارای 75درصد پیشرفت فیزیکی بوده است که امیدواریم در 6ماهه اول سال اینده به بهره برداری برسد همچنین از دیگر پروژه های مهم و اثرگذار در حوزه شهرستان تصفیه خانه فاضلاب شهرستان است که با اعتباری بالغ بر 24میلیارد تومان دارای 25درصد پیشرفت فیزیکی بوده است و آخرین پروژه ای که در سطح شهرستان داریم پروژه عظیم سدکنگیر است که داری 95درصد پیشرفت فیزیکی می باشد که امیدواریم در نیمه اول سال 1394 شاهد بهره برداری آن باشیم .
,بسطامی افزود : اگر این پروژه ها در شهرستان به بهره برداری و افتتاح برسند وضعیت ایوان در مسیر اشتغال و صنعت قرار خواهد گرفت همچنین ما برای شهرستان طرح ایجاد دو یادمان مختص شهدا را در نظر داریم که یادمان شهدای تنگه کوشک مقدمات کار آن آماده شده و انشالله بتوانیم شاهد به ثمر نشستن این موضوع باشیم .
,فرماندار ایوان گفت : جا دارد از مردم شهید پرور شهرستان ایوان تقدیر کنم که به شایستگی بهترین مکان شهر از هر حیث را به شهدای گمنام اختصاص دادند و این حرکت مردم شهرستان نشان از درک عمیق فرهنگ جهاد و شهادت می باشد .
,,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه