logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

تنها ضعف فوتبال ایران در برخورد با ناپاکی

تنها ضعف فوتبال ایران در برخورد با ناپاکی
رئیس حراست فدراسیون فوتبال گفت: تنها نقطه ‌ضعف ما در برخورد با ناپاکی در فوتبال عدم اطلاع‌رسانی به فیفا بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین حمیسی در گفت‌وگو با فارس در مورد حضورش در همایش امنیتی فوتبال در مالزی که به طور مشترک توسط فیفا و AFC برگزار شد گفت: بخشی از این همایش اختصاص به حفاظت فیزیکی داشت و بخشی هم در مورد افسران امنیتی باشگاه‌ها بود. بخش دیگری از این همایش به مباحث شرط‌بندی اختصاص داشت  که فیفا اعلام کرد ما با پلیس بین‌الملل (اینترپل) قرارداد داریم و در صورتی که اسنادی مبنی بر ناپاکی در فوتبال از قبیل زد و بند، شرط‌بندی، خرید بازیکن، خرید داور و ... به دست فدراسیون رسید می‌تواند این مسائل را به پلیس کشور اطلاع دهد تا آنها  در صورت نیاز با همکاری پلیس اینترپل با مجرمان برخورد کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: بحث تبانی در فوتبال فقط اختصاص به شرط‌بندی و خرید بازیکن و داور خلاصه نشد و گفتند حتی اگر تیمی بخواهد به هر دلیلی به تیم دیگری کمک کند بدون آنکه پولی هم رد و بدل بشود این دور از بازی جوانمردانه است. فیفا از کشورهای عضو خواست که در این زمینه مقتدرانه عمل کنند و هر کمکی هم که بخواهند فیفا به آنها می‌کند. فیفا تاکید کرد با جمع آوری‌ حداقل مدارک هم می‌توان پلیس کشور را برای مقابله با این مسایل در جریان گذاشت تا نیروهای انتظامی با آنها برخورد کنند.

,

رئیس حراست فدراسیون فوتبال در مورد اینکه فوتبال ایران در برخورد با ناپاکی چه جایگاهی در آسیا دارد گفت: ما اقدامات بسیار خوبی را در مقابله با ناپاکی در فوتبال انجام داده‌ایم که برای برخی از این مورد‌ها حکم دادگاه هم صادر شده است. تنها نقطه‌ضعف فوتبال ایران در مبارزه با ناپاکی عدم اطلاع‌رسانی به فیفا بوده است. وقتی ما گزارش‌های اقدامات خود را اعلام کردیم فیفا گفت که کاش به ما هم اطلاع‌رسانی می‌شد و ما از این اقدامات ایران بی‌خبر بودیم.

,

وی افزود: فیفا استقبال خوبی از گزارش‌های ما انجام داد و تنها ایرادی که گرفت عدم اطلاع‌رسانی به خودش بود. ایران جزو کشورهایی است که در زمینه مقابله با ناپاکی در فوتبال اقدامات بسیار موثری انجام داده که این مهم با کمک حراست مرکزی وزارت ورزش و حراست فدراسیون فوتبال و ناجا انجام شده است.

,

حمیسی در مورد سایت‌های شرط‌بندی در ایران گفت: من در مالزی هم اعلام کردم که طبق قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران شرط‌بندی در ایران حرام است و سایت‌های شرط‌بندی نداریم. برخی سایت‌هایی هم که در این زمینه فعال هستند به صورت غیرقانونی و زیرزمینی فعالیت می‌کنند که ما در حال برخورد با آنها هستیم و مشکل اساسی ما سایت‌هایی است که سرور آنها در خارج از کشور است. در حال حاضر هم 26 پرونده مرتبط با سایت‌های شرط‌بندی در فوتبال در دادگاه‌ها مفتوح داریم.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه