وزیر آموزش و پرورش:

فرهنگیان طبقه بندی می شوند

فرهنگیان طبقه بندی می شوند
وزیر آموزش و پرورش گفت: همکاران فرهنگی شبیه دانشگاهیان در 4 طبقه رتبه بندی می شوند و متناسب با آن نظام پرداختی حقوق و مزایا بر اساس شایستگی، مهارت، ابتکارات، خلاقیت، ارائه تحقیق و تألیف تغییر پیدا می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارستانه، وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی فرهنگیان، معلمان و مدیران شهرستان بهارستان گفت: وزارت آموزش و پرورش بر اساس پنج اصل ساماندهی و بهسازی منابع انسانی؛ توسعه مشارکت در آموزش و پرورش؛ ارتقای مدیریت آموزشگاهی در مدارس؛ عملیاتی کردن بودجه آموزش و پرورش و تمرکز زدایی در آموزش و پرورش و بر اساس استراتژیِ ارتقای کیفیت، کار خود را دنبال می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,

وزیر آموزش وپرورش
وی خاطر نشان کرد: دولت یازدهم علی رغم مشکلات در حوزه اقتصادی و تعهدات فراوانی که از فبل باقیمانده، توجه خوبی به حوزه آموزش و پرورش داشته به طوری که در بودجه سال 93 نسبت به بودجه سال پیشین26 درصد رشد و در بودجه سال 94 نسبت به سال 93، رشد دو برابری را شاهد بودیم.

, وزیر آموزش وپرورش, وزیر آموزش وپرورش,
,

DSC_0544
وی افزود: مطالبات و پاداش پایان خدمت 22 هزار فرهنگی که در سال 92 بازنشسته شده بودند از بودجه سال جاری در هفته معلم پرداخت گردید.
او اضافه کرد: ساماندهی نیروی انسانی برای آموزش و پرورش ضرورت دارد چراکه بهره وری این نهاد با ساماندهی نیروی انسانی امکان پذیر است.

, DSC_0544, DSC_0544,
,
,

IMG_3089
وی با بیان اینکه لایحه رتبه بندی معلمین در دستور کار وزارتخانه قرار دارد گفت: همکاران فرهنگی شبیه دانشگاهیان در 4 طبقه رتبه بندی می شوند و متناسب با آن نظام پرداختی حقوق و مزایا بر اساس شایستگی، مهارت، ابتکارات، خلاقیت، ارائه تحقیق و تألیف تغییر پیدا می کند.

, IMG_3089, IMG_3089,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه