فرمانده سپاه املش:

اردوهای راهیان نور یکی از مهم‌ترین روش‌های مقابله با جنگ نرم دشمن است

اردوهای راهیان نور یکی از مهم‌ترین روش‌های مقابله با جنگ نرم دشمن است
90نفر از بسیجیان شهرستان املش دو روز پیش به مناطق جنوبی کشور اعزام شدند تا سال جدیدشان را با حال و هوای دیگری آغاز کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرمانده سپاه ناحیه املش در گفتگو با خبرنگار املش ما با اعلام اینکه 90 نفر از بسیجیان این شهرستان در قالب دو اتوبوس برادر و خواهر به مناطق جنوبی کشور اعزام شدند، افزود: بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس همچون شلمچه، اروند کنار و  هویزه از جمله مکانهایی است که قراراست این دوستان طی 4 روز از آنجا بازدید کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, املش ما, املش ما,

سرهنگ پاسدار خوشحال خاطر نشان کرد: این اردوها در برهه کنونی می‌تواند یکی از مهم‌ترین روش‌های ایجاد پیوند با فرهنگ ایثار و شهادت باشد و مقابله با جنگ نرم دشمن باشد.

,

وی تصریح کرد: این سنت بسیار ستودنی و حرکت با برکت باید ادامه یابد و ملت ایران هرگز نباید مقطع حساس، تاریخی و پرافتخار دوران دفاع مقدس را فراموش کند زیرا آن مقطع یک تجربه گران سنگ برای ماست در مقابل شیطان بزرگ.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه