وداع با مادر شهید جاویدالاثر شهید حسین عسگری در ابوزیدآباد+تصاویر
مادر شهید جاویدالاثر حسین عسگری پس از سی سال چشم انتظاری، دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست و با حضور مردم ولایت مدار و متدین ابوزیداباد تشییع به خاک سپرده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاشان حامی، حاجیه خانم ربابه صحرایی مادر شهید والامقام، شهید پاسدار حسین عسگری پس از سی سال چشم انتظاری به فرزند شهید پیوست و یکی دیگر از گنجینه های معنوی و باارزش تاریخ پرافتخار دفاع مقدس از میان ما پرکشید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , کاشان حامی,پیکر مطهر مادر شهید پاسدار حسین عسگری با حضور اقشار مختلف مردم،مسئولین شهرستان،شهر ابوزیدآباد و بخش کویرت تشییع و درکنار گلزار مطهر شهدا،آستان مقدس امامزاده عبدالله(ع) این شهر به خاک سپرده شد.
,این شهید بزرگوار متولد تیر ماه سال ۴۲ می باشد و نوجوانی سیزده ساله بود که به موج خروشان شاه ستیزی امت گرایید و در تظاهرات سال ۵۷ گلبانگ شکوفایی انقلاب را سر داد و پس از فروریزی بنیان های حباب گون طاغوت و پیروزی غرورآفرین ملت،در پایگاه بسیج حضوری موثر یافت.
,او پانزده ساله بود که تعرض به حریم ایران دین مدار را برنتافت و با کاروان مدافعان وطن، دین و رزمندگان خوش آئین به سوی قبیله نور در جبهه های غرب شتافت تا گردی بر طومار انقلاب و اسلام ننشیند.
,شهید عسگری پس از پایان دومین ماموریت اعزامی به جبهه های نبرد با عنوان بسیجی ویژه، در هفده سالگی به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در آمد.او به زعم همرزمانش یکی از با اخلاص ترین و ناب ترین نیروهای جبهه و جهاد و همواره مورد توجه خاص همسنگران و پیش نماز و سرحلقه ارادت ایشان بود و در سنگرها به آموزش احکام می پرداخت.
,این واژگان روزها، ماه ها و سال ها را در نوردیدند تا آنکه در چهاردهم مرداد ۱۳۶۲برای خانواده این شهید خبر آوردند یکی از همرزمان حسین وسایل و شناسنامه او را که پشت خاکریزها افتاده بود دیده است، گویا فرزندتان شهید شده، اما کسی از جنازه اش خبر نداشت و فقط خاکریزهای منطقه حاج عمران بودند که شگفت زده، جنگ آوری های او را دیدند و راز جنازه اش را بر لب نیاوردند.
,پدر شهید عسگری نیز بیش از سه سال فراق را تاب نیاورد و مادرش نیز پس از سی سال چشم انتظاری در صبح روز یکشنبه هفدهم اسفند سال ۹۳، دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند شهیدش پیوست.
,بخشی از وصیت نامه شهید حسین عسگری خطاب به همه ی برداران و خواهران دینی:”…برادران و خواهران، امروز روزی است که باید به نجات اسلام شتافت و روز امتحان هر مسلمان است و باید اسلام را احیاء نمود،و امروز روزی است که باید به ندای «هل من ناصر ینصرنی» حسین زهرا لبیک گفت. برادران و خواهران بدانید همه در قبال کارتان مسئول هستید از کوچک و بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان همه باید احساس مسئولیت کنید، تا این نعمت الهی که به دستتان افتاده است خداوند افزونش نماید…”
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
,
,
, انتهای پیام /پ
,]
ارسال دیدگاه