فرماندار اردستان:
انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است
فرماندار اردستان با اشاره به هوشیاری در جنگ نرم دشمن گفت: انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگین کویر، بهرام خواجه سعیدی بعدازظهر دیروز در جلسه ستاد توسعه حوزه بسیج اداری، کارگری و اصناف اردستان، اظهار کرد: دشمن با جنگ نرم قصد ضربه زدن به جمهوری اسلامی را دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نگین کویر, بهرام خواجه سعیدی بعدازظهر دیروز در جلسه ستاد توسعه حوزه بسیج اداری، کارگری و اصناف اردستان، اظهار کرد: دشمن با جنگ نرم قصد ضربه زدن به جمهوری اسلامی را دارد.,وی با اشاره به اینکه این جنگ پس از اینکه هجمه های دشمن در قالب جنگ تحمیلی و ترور موفق نشد آغاز شده است گفت: باید در این جنگ هوشیار بود چرا که انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است.
, وی با اشاره به اینکه این جنگ پس از اینکه هجمه های دشمن در قالب جنگ تحمیلی و ترور موفق نشد آغاز شده است گفت: باید در این جنگ هوشیار بود چرا که , انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی است.,فرماندار اردستان با تاکید براینکه اگر سبگ زندگی ما به علوی و اسلامی که مد نظر مقام معظم رهبری است حرکت کند اقتصاد مقاومتی نیز تحقق پیدا خواهد کرد اظهار کرد: باید زمینه فعالیت در حوزه بسیج اداری،کارگری و اصناف برای اقشار مردم فراهم شود.
, فرماندار اردستان با تاکید براینکه اگر سبگ زندگی ما به علوی و اسلامی که مد نظر مقام معظم رهبری است حرکت کند اقتصاد مقاومتی نیز تحقق پیدا خواهد کرد اظهار کرد: باید زمینه فعالیت در حوزه بسیج اداری،کارگری و اصناف برای اقشار مردم فراهم شود.,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه