تالار شهر رفسنجان سال آینده به بهره برداری می رسد

تالار شهر رفسنجان سال آینده به بهره برداری می رسد
مدیر پروزه تالار شهر رفسنجان از بهره برداری این مجموعه در سال آینده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "خانه خشتی"، اکبری مدیر پروژه سالن چند منظوره هنرمندان در گفت و گو با خبرنگار “خانه خشتی”، با بیان اینکه سالن چند منظوره هنرمندان با مساحت بیش از ۲ هزار متر مربع زیر بنا در رفسنجان احداث شده و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، گفت: این ساختمان به پیشنهاد مدیر کل ارشاد استان کرمان از سالن چند منظوره به تالار فرهنگی و هنری شهر تغییر نقشه پیدا خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خانه خشتی", “خانه خشتی”,

وی با اشاره به اینکه ساختمان مذکور تا تیر ماه سال آینده به بهره برداری می رسد، اظهار داشت: برای احداث این مجموعه ۲ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان از محل طرح های عمرانی ارشاد اعتبار تخصیص داده شده است.

,

اکبری ظرفیت تالار شهر رفسنجان را ۸۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: این مجموعه در بلوار زیتون واقع در مسدان شهید صیاد شیرازی واقع شده و در توسعه فضای فرهنگی شهرستان تأثیر بسزایی دارد.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه