رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس:
مشکل اصلی رشته ادبیات پایداری کمبود منابع درسی است
رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس گفت : مشکل اصلی رشته ادبیات پایداری کمبود منابع درسی است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از "پایگاه اطلاع رسانی بوتیا؛ سردار گلعلی بابایی رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس در پنجمین کنگره سراسری ادبیات پایداری در دانشگاه شهید باهنر کرمان به بیان دل نوشته های خود در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت : خاطرات دفاع مقدس را نمی توان در هیچ کتاب درسی مشاهده کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی بوتیا,وی اظهار داشت: یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری در بحث ادبیات کشاندن ادبیات دفاع مقدس به محیط های آموزشی است و ایشان در هر فرصتی این موضوع را گوشزد می کنند و به قدرت الهی و با همکاری دوستان این کار صورت گرفته است.
,رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس افزود : نقصی که امروزه در رشته ادبیات پایداری مشاهده می شود کمبود منابع درسی برای این رشته است و خیلی ها از این موضوع گلایه مند هستند.
,گلعلی بابایی خاطر نشان کرد: در بحث دفاع مقدس یازده هزار کتاب در رشته های مختلف وجود دارد ولی کمتر از آنها در این موارد استفاده می شود.
,وی ادامه داد : باید کتابخانه تخصصی در دانشگاه هایی که دارای رشته ادبیات پایداری هستند راه اندازی شود تا دسترسی به منابع برای دانشجویان فراهم شود.
,رئیس سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس ابراز داشت: مشکل بعدی در رابطه با این رشته اشتغال این دانشجویان می باشد و باید شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیاد حفظ آثار این مشکلات را حل کنند تا این عزیزان با امیدواری بیشتری به درس خود ادامه دهند.
,وی در پایان گفت: امیدواریم در سال های آینده در سازمان هنری و ادبیات دفاع مقدس که در حقیقت بهره بردار اصلی بازدهی کارهای عزیزان شرکت کننده در کنگره ادبیات پایداری است این آثار مشاهده و منتشر شوند .
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه