با حضور مسئولان استانی و شهرستانی،
عملیات اجرایی نخستین پلی کلنیک تخصصی مسکن های مهر در سروک یاسوج آغاز شد
عملیات اجرایی نخستین پلی کلنیک تخصصی شبانه روزی با حضور استاندار، فرمانده سپاه فتح و جمعی از مسوولان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز در منطقه سروک یاسوج آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از بویرخبر،عملیات اجرایی نخستین پلی کلنیک تخصصی شبانه روزی با حضور استاندار، فرمانده سپاه فتح ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بویراحمد ، فرمانده سپاه عشایر جمعی از مسوولان کهگیلویه و بویراحمدصبح امروز در منطقه سروک یاسوج آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر,,
فرمانده سپاه فتح کهگیلویه وبویراحمد در آیین کلنگ زنی این طرح گفت: این پلی کلنیک تخصصی در زمینی به مساحت یکهزار و 200 متر مربع در سه طبقه و برای راه اندازی درمانگاه ،آزمایشگاه ، دندانپزشکی و پزشک عمومی ساخته می شود.
,,
سردار یدالله بوعلی با بیان اینکه ساخت پلی کلنیک تخصصی شبانه روزی در مناطقی که از امکانات بهداشتی و درمانی برخوردار نیستند نیز در دستور کار قرار گرفته است، افزود: برای ساخت این مرکز درمانی تخصصی 20 میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
,,
وی بیان کرد: پلی کلنیک تخصصی شبانه روزی منطقه سروک یاسوج در مدت 11 ماه اجرایی و قرار است در 22 بهمن سال 94 به بهره برداری برسد.
,,
بوعلی اظهار کرد:در ساخت این پلی کلنیک بسیجیان حضور فعال دارند و تمامی مراحل آن نیز از سوی بسیج سازندگی سپاه فتح استان کار خواهد شد.
,,
استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این آیین از احداث چنینپلی کلنیک های تخصصی در تمام نقاط مختلف استان استقبال کرد و گفت: استانداری برای ساخت چنین طرح هایی با سپاه فتح استان همکاری خواهد کرد.
,,
خادمی اظهار کرد: به دلیل نبود زیرساخت های بهداشتی و درمانی در نقاط مختلف استان ساخت پلی کلنیک های تخصصی در دستور کار قرار گرفته است.
,,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه