ادامه اعتراضات به قتل جوان ۱۹ ساله سیاه پوست

ادامه اعتراضات به قتل جوان ۱۹ ساله سیاه پوست
به دنبال کشته شدن تونی رابینسون توسط پلیس سفید پوست آمریکایی، از چهار روز قبل مدیسون مرکز ایالت ویسکانسین صحنه اعتراضات مردمی به تبعیض نژادی در این کشور شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، اعتراضات به قتل یک جوان 19 ساله آمریکایی در ایالت ویسکانسین، وارد چهارمین روز متوالی خود شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

روز جمعه بود که خبر کشته شدن یک سیاه پوست دیگر توسط پلیس سفید پوست آمریکا این بار در شهر مدیسون ایالت ویسکانسین منتشر شد. پلیس این شهر با تایید خبر کشته شدن این جوان ادعا کرد که او مسلح بود و ابتدا به پلیس تیراندازی کرد.

,

انتشار خبر کشته شدن «تونی رابینسون» برای مردمی که همچنان به قتل‌های سیاه پوستان طی سال‌های اخیر در آمریکا همچنان اعتراض داشته و تظاهرات می‌کرده‌اند، سبب شد این بار شهر مدیسون صحنه اعتراضات مردمی شود اعتراضاتی که وارد چهارمین روز متوالی شده است.

,

از سوی دیگر امروز سه شنبه بود که رسانه‌ها از کشته شدن یک سیاه‌پوست دیگر در تیراندازی پلیس سفیدپوست آمریکایی این بار در شهر آتلانتا خبر دادند. «آنتونی هیلز» 27 ساله در حالی که در منزل خود بود با تیراندازی پلیس کشته شد. منابع خبری گزارش دادند که او در زمان تیراندازی پلیس غیرمسلح بود.

,

انتهای پیام/ف

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه