از فعالان گنبدی موثر در فرآیند انتخاب پایتخت کتاب تقدیر شد
در نشستی که با حضور مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گلستان و فعالین عرصه کتاب و کتابخوانی گنبد برگزار شد، از افراد موثر در انتخاب گنبد به عنوان سومین شهر در فرآیند انتخاب پایتخت کتاب ایران تقدیر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه، در این نشست مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان با اشاره به برگزاری فرآیند انتخاب پایتخت کتاب، حضور شهرستانها خصوصا گنبد در رقابت با کلان شهرها را یک اتفاق مهم خواند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه، , قابوس نامه، ,سیدحسین علوی افزود: طی سال های گذشته جمهوری اسلامی ایران فقط در سال ۲۰۰۶ و۲۰۱۱ در این رقابت جهانی که از سوی یونسکو برگزار می شود شرکت داشته است و فقط شاهد حضور تهران در این رقابت بودیم که کقامی نیز کسب نشده است.
,

وی حرکت خوب ارشاد در ایجاد زمینه برای شهرستانها جهت حضور در این رقابت را تحسین کرد و با توجه به شرکت شهرستان های دارای نویسندگان نام آوردر این رقابت ، از انتخاب شهرستان گنبد به عنوان نامزد پایتخت کتاب ابراز خرسندی کرد.
علوی با اشاره به کمبود منابع با توجه به جمعیت استان گلستان تصریح کرد: سرانه کتاب در استان باید به ازای هر نفر، چهار نسخه باشد که اگر تمام منابع را در نظر بگیرین متاسفانه تنها شاید به ازای هر نفر یک نسخه کتاب یافت شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان گلستان همچنین خواستار استفاده از ظرفیت ظرفیت خیرین در احداث کتابخانه در شهرستان شد و افزود: تاکنون در ۶ یا هفت شهرستان ، مجمع خیرین کتابخانه ساز را اندازی شده است.
,
, ,
,
,
در این نشست معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه گنبد نیز با اشاره به ظرفیت های مختلف حوزه کتاب و کتابخوانی در شهرستان گفت: فضای فیزیکی کتابخانه ها در شهرستان تنها ۳۰۰۰ متر است که این میزان با استاندارد جهانی ان فاصله بسیاری دارد.
,

محمد حمیدی افزود: در شهرستان گنبد حدود ۱۰۰ نویسنده زندگی می کنند و همچنین چهار موسسه انتشاراتی وجود دارد که زمینه را برای ارتقای سطح کتابخوانی افزایش می دهد.
,
, ,
وی به کمبود نیروی متخصص در کتابخانه های گنبد نیز اشاره کرد و خواستار مساعدت مسوولان جهت تامین نیرو شد.
,در پایان این نشست ضمن تقدیر از فعالان فرآیند انتخاب پایتخت کتاب ، تفاهم نامه طرح شادک (شبکه اجتماعی دوستداران کتاب) بین فرمانداری گنبد و اداره کل کتابخانه های استان گلستان امضاء شد.
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه