در آستانه فرارسیدن ایام نوروز:
گشتی در جاده های درون شهری خنداب..! + عکس
آسفالت های جاده های اصلی داخل شهر متعلق به چندین سال پیش است و وقتی بر روی این جاده ها رانندگی می کنید صدای درگیر شدن لاستیک با جاده به وضوح در داخل ماشین شنیده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نسیم خنداب، در هفته های پایانی سال قرار داریم و آستانه نوروز، مسافران قومی و گردشگران بی شماری عازم این منطقه می شوند.
نقاشی های رنگ و رو رفته دیواری، کاشی کاری های غبار گرفته، نابسامانی بیلبوردهای تبلیغاتی، مبلمان های شهر، خیابانهای، پیاده روها و خیابانهای پر از چاله و چوله، چهره شهر را زشت و نازیبا کرده است.
کیفیت نامناسب آسفالت و در نتیجه ایجاد موانع بر سر راه رانندگان بدون شک تاثیرات مستقیمی در تصادفات درون شهری خواهد داشت، گاها با حرکت در لاین مخالف به دلیل مناسب بودن وضعیت در مقایسه با لاینی که راننده باید در آن رانندگی کند تصادفاتی با خسارات جبران ناپذیر را بدنبال دارد.
آسفالت های جاده های اصلی داخل شهر متعلق به چندین سال پیش است و وقتی بر روی این جاده ها رانندگی می کنید صدای درگیر شدن لاستیک با جاده به وضوح در داخل ماشین شنیده می شود.
مهندس شعبان یادگاری شهردار خنداب در این باره گفت: چاله های حفر شده در خیابانهای شهر را تا فرارسیدن ایام نوروز ترمیم خواهیم کرد.
,
,
,
,
,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, ,
,
,

, انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه