وزیر کار از معادن زغال سنگ طزره دامغان بازدید کرد +تصاویر
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش ۱۰۰۰ فرصت شغلی جدید در معادن البرز شرقی دامغان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل ازپایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، علی ربیعی عصر چهارشنبه پس از ورود به استان سمنان در فرودگاه شاهرود، عازم معدن طزره در شهرستان دامغان شد و از معدن زغال سنگ و روند تولید کنستانتره این محصول معدنی بازدید و در حضور کارگران سخنرانی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، علی ربیعی عصر چهارشنبه پس از ورود به استان سمنان در فرودگاه شاهرود، عازم معدن طزره در شهرستان دامغان شد و از معدن زغال سنگ و روند تولید کنستانتره این محصول معدنی بازدید و در حضور کارگران سخنرانی کرد., تیتریک , دامغان ,ربیعی کار در معدن را از سخت ترین مشاغل دنیا دانست که اکنون در حال فراموشی است و گفت: معدن کاران از مظلوم ترین اقشار کارگری هستند و شغل معدنکاری در کشور باید احیا شود.
,وی با اشاره به برنامه مدیران معدن زغال سنگ طزره که زیرمجموعه شرکت زغال سنگ البرز شرقی است برای طرح توسعه معدن طزره، تاکید کرد: برای تامین منابع مالی این طرح توسعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مساعدت کامل خواهد کرد.
,وی اظهار امیدواری کرد: با تحقق طرح توسعه معدن زغال سنگ طزره در شهرستان دامغان در استان سمنان، هزار شغل ایجاد و به مجموعه معدن کاران و فعالان بخش در استان سمنان اضافه شود.
,وی اظهار کرد: در اجرای طرح توسعه و افزایش تعداد معدن کاران در معدن طزره، سرمایه گذاران باید استفاده از فناوری های جدید را در صنعت معدن در دستور کار خود قرار دهند.
,وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اجرای طرح طبقه بندی مشاغل معدن در معدن زغال سنگ طزره در استان سمنان اشاره و تصریح کرد: اجرای این طرح با توجه به اختصاص یافتن حق سختی کار، افزایش میزان دستمزد کارگران را به همراه دارد.
,محمد وکیلی استاندار سمنان، عبدالرضا رستمیان نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، اسماعیل غنیان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مسوولان استان سمنان، علی ربیعی را در بازدید از معدن طزره در دامغان همراهی کردند.
, دامغان ,مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان مالک شرکت زغال سنگ البرز شرقی و معدن طزره نیز گفت: این مجموعه یک هزار و 350 کارگر مشغول به کار دارد.
,اردشیر سعدمحمدی با اشاره به طرح توسعه در دست اجرا در معدن طزره، خاطرنشان کرد: ایجاد یک کارخانه زغال شویی جدید نیز در این طرح پیش بینی شده زیرا کارخانه زغال شویی فعلی قدیمی است و عملکرد طلوبی ندارد.
,حسین ربیع نژاد مدیرعامل شرکت زغال سنگ البرز شرقی مالک معدن طزره دامغان نیز افزود: این معدن سالانه 350 هزار تن زغال سنگ خام استخراج می کند که از آن 150 هزار تن کنسانتره زغال سنگ تولید می شود.
,
انتهای پیام/ص
, انتهای پیام/ص]
ارسال دیدگاه