در جلسه شورای بخش جروقویه سفلی مطرح شد:
تاکید بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب
در جلسه شورای اسلامی بخش جرقویه سفلی بر ضروت صرفه جویی در مصرف آب با توجه به کمی بارش و کمبود منابع زیرزمینی تاکید شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان شرق، در این جلسه که با حضور 5 عضو شورای اسلامی بخش جرقویه سفلی در محل دفتر این شورا برگزار شد، محمدحسین فرقانی، با اشاره به ایام پایانی سال و انجام نظافت و خانه تکانی از یک طرف و بحران آب از سوی دیگر، بر ضرورت صرفه جویی در مصرف آب بویژه در این ایام تاکید کرد و از اعضا خواست به طرق گوناگون و بهره گیری از ظرفیت های مختلف اطلاع رسانی لازم در سطح روستاهای بخش معمول دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,رئیس شورای اسلامی بخش، از مردم درخواست مساعدت در خصوص مصرف مطلوب و با حداکثر صرفه جویی را عنوان و تصریح کرد: با توجه به مشکل کمبود آب و وضعیت بحرانی آن مردم نهایت دقت و صرفه جویی را در بهره گیری از آب انجام دهند تا در طول ایام گرم سال پیش رو دچار مشکل نشویم.
,در ادامه سایر اعضا نظرات و پیشنهادات خود را مطرح و گزارشی از مشکلات سطح بخش و اقدامات و پیگیری های صورت گرفته ارائه و مقرر شد آخرین جلسه شورای اسلامی بخش در سال 93 روز دوشنبه 25 اسفند ماه برگزار میشود.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه