نظر رضا احدی در مورد شکست استقلال

نظر رضا احدی در مورد شکست استقلال
بازیکن سابق استقلال گفت: استقلال برای موفقیت در ادامه لیگ باید شیوه بازی‌اش را تغییر بدهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانارضا احدی در گفت و گو با فارس، در مورد بازی استقلال و نفت تهران و شکست یک بر صفر آبی‌پوشان تهرانی، گفت: بازی کیفیت فنی بالایی نداشت. بخصوص در نیمه اول که دو تیم اشتباه‌های زیادی داشتند و حتی کمتر پیش می‌آمد که دو تیم 4-5 پاس متوالی به یکدیگر بدهند. در استقلال غیبت کرار و امید ابراهیمی به چشم می‌آمد و محسوس بود و به همین دلیل استقلال رو به بازی مستقیم آورده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: غیبت این دو بازیکن باعث شد که استقلال نتواند بازی روانی ارایه بدهد و دست قلعه‌نویی هم  برای استفاده از مهره بسته بود. به همین دلیل نفت در نیمه دوم چند موقعیت گلزنی خلق کرد و حتی پنالتی گرفت. بازیکنان نفت انگیزه و دوندگی زیادی داشتند و همین مساله به موفقیت آنها کمک کرد.

,

احدی در مورد حساس بودن نتیجه مسابقه برای قهرمانی، گفت: من قبل از بازی هم گفته بودم این یک دیدار 6 امتیازی است و استقلال این بازی 6 امتیازی را باخت و نتوانست نتیجه لازم را بگیرد. استقلال برای ادامه لیگ باید شیوه بازی‌اش را تغییر بدهد چون با حضور عنایتی در خط حمله همه می‌دانند که باید کناره‌های استقلال را ببندند و مانع از ارسال‌های خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده شوند.

,

وی افزود: امیر قلعه‌نویی برای عبور از عمق دفاع حریف روی کرار حساب کرده اما این بازیکن هم بسیار پرحاشیه‌ است و یک بازی حضور دارد و دو بازی محروم است. استقلال پس از رفتن جباری روی جاسم کرار حساب کرده بود. بنابراین قلعه‌نویی اکنون در این پست باید به فکر استفاده از یک بازیکن خوب باشد.

,

انتهای پیام/م

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه