عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
تصمیمات متناقض امریکایی ها آنها را در مجامع بین المللی منزوی کرده است
جعفری ایمن آبادی گفت: تصمیمات متناقض همیشه این کشورها را در یک مجموعه منزوی بین المللی نگه می دارد، شما نگاه کنید که اوباما در این هفته گذشته چقدر حرف های متفاوت و متناقضی زده است و علت آن این است که در آمریکا یک حرف و صدای واحد وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل ازآفتاب ری؛ مقام معظم رهبری بارها در رابطه با برقراری ارتباط و غیر قابل اعتماد بودن امریکایی ها هشدار داده اند، که در ادامه گزیده هایی از آن را می خوانید: ادامه فشارهای مختلف و تهدیدهای ۳۴ ساله آمریکا علیه ایران، همزمان با سخنان مسئولان این کشور درباره آمادگی برای مذاکره با ایران را، نشان دهنده فقدان حسن نیت آمریکایی ها دانستند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل ازآ, فتاب ری,براساس این گزارش؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره طرح مجدد موضوع مذاکره تهران - واشنگتن از سوی آمریکا، تاکید کردند که سیاست خاورمیانه ای آمریکا دچار شکست شده است و آمریکایی ها برای جبران این شکست، احتیاج دارند برگ برنده ای رو کنند. مقام های آمریکا در مقاطع مختلف پیشنهاد گفت وگو با ایران را مطرح کرده اند اما با گذشت 34 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هیچ نشانه ای از تغییر سیاست خصمانه آمریکا درقبال ملت ایران دیده نمی شود .
,مذاکرات ایران و گروه 1+5 یک نیز، تاکنون به دلیل بی توجهی غرب به ویژه آمریکا به حق مسلم ملت ایران در داشتن فناوری صلح آمیز هسته ای، موفقیت آمیز نبوده است. آمریکا به روش های مختلف در روند مذاکرات ایران و گروه 1+5 سنگ اندازی می کند، درحالی که فعالیت های هسته ایران، کاملا صلح آمیز است.
,در همین خصوص جعفری ایمن آبادی در گفت و گو با خبرنگار سرویس سیاسی آفتاب ری اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران در ساز و کار قانون اساسی رهبری بالاترین جایگاه را دارد و مسائل راهبردی در حدود اختیارات رهبری است و ایشان در رابطه با برقراری ارتباط با کشورهایی که با ما متخاصم بودند و با ما دشمنی کردند تصمیم می گیرد.
,وی در ادامه عنوان کرد: توصیه بنده به سیاست مداران و مذاکره کنندگان این است که نه کسی از رهبری جلو بزند و نه کسی از رهبری عقب بیافتد. ایشان رصد می کند و دولت، مجموعه های مجلس و جاهای مختلف اطلاعاتشان را در اختیار رهبری می گذارند تصمیم گیرنده نهایی خود ایشان هستند.
,عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس یادآور شد: بعضی یک مقدار تند رفتند و برخی نیز کمی کند حرکت کردند؛ اینکه ما بگوییم ما می خواهیم همیشه با آنها دشمن باشیم، اگر آنها آمدند اظهار ندامت کردند، مشکلات گذشته را حل کردند هیچ چیز دیگری این وسط نبود ضرورتی ندارد، اما اگر نه؛ بر مواضع خودشان پافشاری کردند و همچنین ما را محور شرارت دانستند، نه ؛ با یک چنین کشوری ضرورتی وجود ندارد ارتباط داشته باشیم.
,جعفری ایمن آبادی گفت: مقام معظم رهبری به دولت مردان و تیم مذاکره کننده همانطور که تاکید کردند خوشبین هستند و به دولت های غربی بد بین، علت آن هم این است که آنها پرونده خوبی ندارند.
,وی افزود: ما به آمریکایی ها می گوییم از ایران یک صدای واحد بشنوید، در ایران یک صدای واحد وجود دارد و همه زیر چتر رهبری هستند. در آمریکا اینچنین نیست و کشورهایی که واقعا فاقد اصل مترقی ولایت فقیه هستند مشکلشان همین است. در آمریکا گروه های مختلفی هستند ضمن اینکه گروه های خارجی هم مثل صهیونیست ها می آیند و روی تصمیماتشان نفوذ می کنند.
,عضو کمیسیون برنامه و بودجه خاطرنشان کرد: تصمیمات متناقض همیشه این کشورها را در یک مجموعه منزوی بین المللی نگه می دارد، شما نگاه کنید که اوباما در این هفته گذشته چقدر حرف های متفاوت و متناقضی زده است و علت آن این است که در آمریکا یک حرف و صدای واحد وجود ندارد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه