رئیس اداره ورزش و جوانان گتوند :
شبکه بهداشت باعث لغو میزبانی مسابقات فوتبال استانی از گتوند شد
با وجود درخواست های متعدد ما ، اعضای شبکه بهداشت حاضر نشدند که آمبولانس را برای این بازی ها در اختیار شهرستان قرار دهند و در نهایت بازی روز بعد لغو و این امتیاز از شهرستان گتوند گرفته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گتوندنیوز رئیس اداره ورزش و جوانان گتوند در گفت و گو با خبر نگار ما گفت مسابقات فوتبال استان خوزستان در حال برگزاری می باشد که شهرستان گتوند میزبان گروه سه این مسابقات بوده است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از گتوندنیوز رئیس اداره ورزش و جوانان گتوند در گفت و گو با خبر نگار ما گفت مسابقات فوتبال استان خوزستان در حال برگزاری می باشد که شهرستان گتوند میزبان گروه سه این مسابقات بوده است ., گتوندنیوز,امیدوار جمالپور افزود : این رقابت ها که قرار بود هر هفته در روز های دوشنبه و سه شنبه برگزار شود ، در روز اول این مسابقات تیم توحید گتوند با پیروزی هویزه بازی داشت و در نهایت پیروز میدان هم شد که البته بازی خالی از حاشیه هم نبود و ناظر بازی قصد داشت تا بازی را لغو و میزبانی را از شهرستان گتوند بگیرد .
,جمال پور افزود در این خصوص ادارات با ما همکاری لازم را داشتند و از نیروز انتظامی که بحث امنیت بازی ها را تامین می کند نیز تشکر می کنم اما مشکل از این قرار بود که در هر مسابقه از بازی های استانی باید ما یک آمبولانس را در کنار زمین داشته باشیم تا ناظر بازی اجازه آغاز بازی را بدهد ولی متاسفانه برادران ما در شبکه بهداشت همکاری لازم را با ما نداشتند و دیروز ناظر استان به دلیل عدم حضور اورژانس در کنار زمین ، تصمیم داشتند تا این بازی را لغو و این امتیاز را از گتوند بگیرند ولی با درخواست ما تصمیم گرفته شد که اگر امبولانس در بازی بعدی نیاشد این امتیاز از شهرستان گتوند گرفته خواهد شد.
,وی تصریح کرد ما درخواست های زیاد و خواهش های ملتمسانه ای از مسولین شبکه بهداشت در خصوص حضور اورژانس در کنار زمین حتی برای لحظاتی کوتاه داشتیم ولی این عزیزان راضی به اینامر نشدند .
,رئیس اداره ورزش و جوانان گتوند گفت : مسئولان شبکه بهداشت از ما جهت جضور آمبولانس در کنار زمین ، طلب 20 سانس سالن را از ما داشته اند و حتی ما حاضر به پرداخت هزینه حضور آمبولانس در محل برگزاری بازی بودیم ولی باز هم اجازه حضور اورژانس را ندادند.
, رئیس اداره ورزش و جوانان گتوند گفت : مسئولان شبکه بهداشت از ما جهت جضور آمبولانس در کنار زمین ، طلب 20 سانس سالن را از ما داشته اند و حتی ما حاضر به پرداخت هزینه حضور آمبولانس در محل برگزاری بازی بودیم ولی باز هم اجازه حضور اورژانس را ندادند., و حتی ما حاضر به پرداخت هزینه حضور آمبولانس در محل برگزاری بازی بودیم ولی باز هم اجازه حضور اورژانس را ندادند.,امیدوار جمالپور در پایان با ناراحتی بیان داشت :بالاخره بعد از کش و قوس های فراوان ، اعضای شبکه بهداشت حاضر نشدند که آمبولانس را برای این بازی ها در اختیار ورزشکاران شهرستان قرار دهند و در نهایت بازی روز بعد لغو و این امتیاز از شهرستان گتوند گرفته شد .
, این امتیاز از شهرستان گتوند گرفته شد , این امتیاز از شهرستان گتوند گرفته شد ,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه