همایش سالروز تأسیس کانون های مساجد در شهرستان خلیل آباد برگزار شد
همایش سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد در شهرستان خلیل آباد ، با تجلیل از فعالان کانون های مساجد در این شهرستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از یار خراسانی ، همایش تجلیل از مدیران و فعالان کانونهای فرهنگی هنری مساجد شهرستان خلیل آباد به مناسبت 18 اسفند سالروز تاسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور با شعار "مسجد جایگاه عبادت و پایگاه سیاست " و 22 اسفند روز بزرگداشت مقام شهدا در سالن اجتماعات فرهنگ و ارشاد خلیل آباد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,در این مراسم از امام جماعت و مدیرکانون نمونه، فعال قرآنی، کتابدارنمونه، رابط کانون، واحدخواهران، کانون برتر روستایی ، کانون برتر شهرستانی با حضور مسئولین شهرستان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
,علی توکلی ، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن خیرمقدم به حاضرین اظهار داشت: مهمترین فعالیتهای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در سطح شهرستان، برگزاری کلاسهای فرهنگی و هنری، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در کتابخانه های مساجد، آموزش قرآن و نهج البلاغه، اجرای برنامه های فرهنگی و هنری با محوریت ائمه اطهار (ع) و مناسبتهای مذهبی در طول سال است.
,وی در ادامه گفت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد از سال 79 در کشور شروع بکار کردند و اهدافی نظیر تبلیغ و گسترش فرهنگ روح بخش اسلام ، زمینه مشارکت و مباشرت مردم در فعالیتهای فرهنگی و هنری و ... را دنبال می کنند.
,وی گفت: کانون فرهنگی و هنری معراج مسجد جامع خلیل آباد در سال 79 تاسیس شد که نخستین کانونی است که به صورت مستقل در منطقه ترشیز بزرگ راه اندازی و شروع به فعالیت کرد.
,وی اظهار داشت: 31 باب کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان فعالیت می کنند که می توان کانون های فرهنگی و هنری مساجد را بازوان فرهنگی اداره فرهنگ و ارشاد دانست و همه امورات فرهنگی و هنری در این کانون ها اجرا می شود.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه