مسئول نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت چابهار؛

امر به معروف و نهی از منکر مصداق واقعی اطاعت از خداست

امر به معروف و نهی از منکر مصداق واقعی اطاعت از خداست
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت شهرستان چابهار گفت :فریضه امر به معروف و نهی از منکر یکی از فرایض محوری و اصلی هر مسلمان است و عمل به این واجب الهی مصداق کامل اطاعت از خداست .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از عصر هامون، حجه السلام والمسلمین ابراهیم غلامی دارابی اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر نه متعلق به شیعه است نه سنی و همه مسلمانان باید به این فریضه در قالب تذکر لسانی و ضابطین عمل نمایند.
وی افزود: دلیل قیام امام حسین (ع) احیای سنت رسول الله و فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
حجه السلام غلامی تصریح کرد: مسلمانان در صدر اسلام در امور خیر و خوبی از یکدیگر سبقت می گرفتند ولی بعد از چند دهه یزید ملعون فسق و فجور وارد دستگاه خلافت شد و امام حسین (ع) بر علیه آن فاسد زمان قیام کرد.
وی بیان کرد: اگر نهضت امام حسین (ع) نبود اثری هم از اسلام نبود در دفاع مقدس رزمندگان ما با شعار حسین حسین شعارماست و شهادت افتخار ماست بدون ترس و هراس و کسب عزت به دشمن بعثی می تاختند.
وی ادامه داد: کار تبلیغ دین بخصوص امر به معروف و نهی از منکر بسیار سخت است و باید امر به معروف الگو باشد و بهترین شیوه امر به معروف اقدام عملی این امر که سنت پیامبر است .
مسئول نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت در ادامه فرایض امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر مصداق واقعی اطاعت از خداست و این امر یکی از مهمترین فرایض یک مسلمان است. حرمت جان و مال انسان به برکت امر به معروف و نهی از منکر است.
وی افزود : تحقق زکات ، جهاد و حج و همه واجبات با وجود امر به معروف و نهی از منکر انجام می شود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه