در آستانه ایام نوروز
جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان جوانرود برگزار شد
در آستانه سال 1394 جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان جوانرود با حضور نهادهای دخیل در محل فرمانداری شهرستان جوانرود برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جوانرود هه وال ، با نزدیک شدن به ایام نوروز 1394 و در راستای جلوگیری از افزایش قیمت ها در سطح بازار که از وظایف اصلی ستاد تنظیم بازار می باشد جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان جوانرود با حضور نهادهای دخیل در محل فرمانداری شهرستان جوانرود برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جوانرود هه وال ,هر ساله در ایام نوروز این ستاد با تشکیل اکیپ های بازرسی و نظارتی به وضعیت واحدهای صنفی در سطح شهرستان به انجام وظایف خود در راستای کنترل قیمتهای غیر واقعی که احتمال دارد در بازار ایجاد شود پرداخته وبه طور قطع نقش تاثیر بسزایی درزمینه ثبات منطقی در بازار و رضایت آحاد مردم خواهد داشت.
,ارش لهونی فرماندار شهرستان جوانرود در این جلسه بر لزوم نظارت بر بازار عید و مناطق گردشگری تاکید نمودو گفت: نظر به استقبال فراوان مهمانان نوروزی از شهرستان جوانرود می بایست بسترهای لازم را برای استقبال شایسته از آنان فراهم نمود.
,مختار رازیانی، رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان جوانرود هیچ گونه کمبودی از نظر کالاهای اساسی در شهرستان جوانرود وجود ندارد.
,محمد خان امامی رئیس تعاون روستایی شهرستان جوانرود: تا امروز 24 تن پرتقال و 10 تن سیب وارد شهرستان جوانرود شده است و مقداری دیگر به شهرستان وارد خواهد شد که در مراکز توزیع میوه شب عید که در سه مرکز ، فروشگاه تعاونی روستایی واقع در خیابان سعدی، خیابان سیل بند آقای ولدی، بلوار شهرداری عرضه خواهد شد.
,]
ارسال دیدگاه