مدیر کل امور فرهنگی ایرانیان خارج از کشور:

غنای موسیقی و هنر هرمزگان بی بدیل است

غنای موسیقی و هنر هرمزگان بی بدیل است
مدیر کل امور فرهنگی ایرانیان خارج از کشور در دیدار با گروه هنری موسیقی هرمزگان ، جهت اعزام به کشور روسیه گفت : غنای موسیقی و هنر هرمزگان بی بدیل و بی نظیر است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار فرهنگ کده ، حسین دیو سالار در این دیدار ، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را دستگاه متولی جشنواره نوروز ۹۴ در روسیه معرفی کرد و افزود : هدف از این برنامه ، ایجاد فضای مناسب برای ایرانیان مقیم خارج و معرفی ظرفیت ها و توانمندی های فرهنگی و هنری گروه های مختلف ایران به خارجیان می باشد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده ، حسین دیو سالار در این دیدار ، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را دستگاه متولی جشنواره نوروز ۹۴ در روسیه معرفی کرد و افزود : هدف از این برنامه ، ایجاد فضای مناسب برای ایرانیان مقیم خارج و معرفی ظرفیت ها و توانمندی های فرهنگی و هنری گروه های مختلف ایران به خارجیان می باشد ., فرهنگ کده,

وی در خصوص انتخاب گروه های هنری جهت شرکت در این رویداد مهم گفت : از همه استان ها برای معرفی گروه های هنری دعوت به عمل آمد که در پایان ، سه گروه موسیقی از هرمزگان ، اصفهان و کرمانشاه انتخاب و جهت اعزام به روسیه اعلام شد.

, وی در خصوص انتخاب گروه های هنری جهت شرکت در این رویداد مهم گفت : از همه استان ها برای معرفی گروه های هنری دعوت به عمل آمد که در پایان ، سه گروه موسیقی از هرمزگان ، اصفهان و کرمانشاه انتخاب و جهت اعزام به روسیه اعلام شد.,

مدیر کل امور فرهنگی ایرانیان خارج از کشور ، توانمندی گروه موسیقی هرمزگان را قابل ستایش دانست و اظهار داشت : مطمئنا هرمزگان مهمترین سفیر فرهنگی و هنری در این جشنواره می باشد و در همین راستا جا دارد که زحمات و پیگیری های مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تقدیر و تشکر شود .

,

دیو سالار یاد آور شد : امیدواریم گروه های اعزامی به برکت نام حضرت فاطمه (س) بتوانند هدف مورد نظر که ایجاد نشاط و شادابی در کشورهای میزبان می باشد را محقق سازند .

,

 

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه