logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

اعزام کاروان‌های راهیان نور شهرستان خدابنده به جنوب کشور

اعزام کاروان‌های راهیان نور شهرستان خدابنده به جنوب کشور
مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه خدابنده گفت: اعزام کاروان‌های راهیان نور این شهرستان از دوم فروردین‌ماه سال آینده آغاز شده و تا نهم این ماه ادامه خواهد داشت که در طول این بازه زمانی، ۳۵۰ نفر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازاشراق آنلاین،محمدی، مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه خدابنده اظهار کرد: همزمان با آغاز سال نو، شهروندان خدابنده‎ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.
وی ادامه داد: اعزام کاروان‌های راهیان نور این شهرستان از دوم فروردین‌ماه سال آینده آغاز شده و تا نهم این ماه ادامه خواهد داشت که در طول این بازه زمانی، ۳۵۰ نفر به مناطق عملیاتی جنوب اعزام می‌شوند.
مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه خدابنده خاطرنشان کرد: زائران مناطق عملیاتی جنوب کشور با حضور در این مناطق از یادمان‎های فتح‎المبین، اروندکنار، منطقه عملیاتی والفجر ۸ و کربلای ۵، شلمچه، طلائیه، هویزه و خرمشهر بازدید می‎کنند.
محمدی تصریح کرد: در طول سفر نیز یک راوی، یک روحانی، یک مسئول امنیتی و یک پلیس‌یار افراد اعزامی به مناطق عملیاتی جنوب کشور را همراهی می‎کنند.
وی ابراز کرد: بی تردید اشخاصی که در این سفر معنوی حضور می‎یابند از برکات معنوی آن بهره‎مند شده و می‏توانند ارتباطی عمیق‌تر با نسل جوان کشور در دوران دفاع مقدس برقرار کنند.
این مقام مسئول در پایان یادآور شد: اعزام کاروان‏های راهیان نور در طول سال ادامه داشته و موجب می‌شود تا نسل جدید که از نزدیک در جریان اتفاقات هشت سال جنگ تحمیلی در کشور نبوده‌اند، با ابعاد مختلف آن آشنا شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه