logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

خون یونسی برای دولت، رنگین‌تر از اکرمی است

خون یونسی برای دولت، رنگین‌تر از اکرمی است
پس از اظهارات جنجالی یونسی درباره امپراتوری ایران و ایجاد حاشیه‌های منطقه‌ای برای کشور، مقامات دولتی نه تنها حکم عزل وی را امضا نکردند بلکه با سکوت و بعضاً تلاش برای تکذیب اظهارات منتسب به وی،‌ از این مقام دولتی حمایت کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، تنها یک روز از مواضع انقلابی سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در سیمای جمهوری اسلامی می‌گذشت که دفتر نوبخت هرگونه وابستگی حجت‌الاسلام اکرمی به دولت را منکر شده و تصریح کرد نامبرده «سمت دولتی» ندارد.

گرچه این اقدام شتاب‌زده و مغایر با اخلاق دفتر سخنگوی هیئت دولت با واکنش‌های منفی رسانه‌ها مواجه شد اما در نهایت برخی خطوط قرمز دولت در این اتفاق روشن شد.

اما حجت‌الاسلام اکرمی چه گفت که از سوی دولت انکار شد؟ اکرمی که تا پیش از این با همین عنوان (رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری) در رسانه‌ها حضور پیدا کرده و گفت‌وگو می‌کرد چرا پس از این اظهارات به یکباره طرد شد؟

هر چند پس از انکار اکرمی از سوی دولت رسانه‌ها متن حکم وی را منتشر و روی خروجی خود قرار دادند اما هیچ کدام از این‌ها باعث نشد تا از وی دلجویی شود.

اکرمی که به عنوان خطیب و منبری شناخته می‌شود مدت‌ها مسئولیت جامعه وعاظ را بر عهده داشت. او در برنامه شناسنامه با اعلام اینکه «حصر سران فتنه هم شرعی است و هم قانونی» به دفاع از عملکرد نظام در موضوع حصر پرداخته و در مواضعی آشکار اعلام کرد که باید در برابر فتنه‌گران اقدامات قاطع صورت بگیرد.

اما در نقطه مقابل علی یونسی قرار دارد. وی که در مقام دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت های مذهبی فعالیت می‌کند طی دو سال عمر دولت یازدهم با اظهارات جنجالی خود سر و صداهای زیادی را ایجاد کرده است.

ولی نکته قابل توجه اینجاست که این اظهارات از سوی دولت و آقای سخنگو با سکوت همراه شده است. یونسی با اظهار نظر در تمام امور از پرچم هلال احمر گرفته تا تحولات منطقه حواشی زیادی را برای دولت و اخیرا برای کشور پدید آورده است.

در حالی که مدافعان حرم بیرون از مرزهای کشور در حال اهدای خون خود هستند وی در اظهار نظری که سهوی دانستن آن را می توان خوش‌خیالی نامید، خشم کشورهای منطقه را برافروخت. در حالی که دولت مدعی است در حال بهبود روابط دیپلماسی با کشورهای همسایه و منطقه است، آقای یونسی از امپراطوری بزرگ ایران سخن گفته و اینگونه تحلیل می‌کند که پایتخت این امپراتوری هم در کشورهای عربی قرار دارد.

یونسی که سال‌ها مسئولیت دستگاه امنیتی کشور را در دولت اصلاحات بر عهده داشته قطعا متوجه اظهارات خود بوده و واکنش رسانه‌های غربی و عربی به این اظهارات را پیش بینی می‌کرده است.

اما جای سوال است که چرا دولت در برابر این اظهارات هیچ گونه واکنشی از خود نشان نمی‌دهد؟ دولتی که سریعا به اظهارات انقلابی سیدرضا اکرمی واکنش نشان داده و سریعا او را منکر شد، با توجه به بی‌حرمتی‌های صورت گرفته در اعلام مواضع و تحلیل‌های رسانه‌ای غربی و عربی به دلیل اظهارات علی یونسی، می‌بایست سریعا منکر تمام مواضع وی شده و حکم انفصال او را امضا کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ف

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه