عکسی دیده نشده از سردار شهید محمدعلی شاهمرادی

عکسی دیده نشده از سردار شهید محمدعلی شاهمرادی
سردار شاهمرادی سالهایی از دوران نوجوانی و جوانی شان را همراه خانواده در روستای خلیل آباد خاکی واقع در استان چهارمحال و بختیاری گذراند، همنشینی با دوستان بختیاری در این سالها تاثیر بسزایی در شکل گیری شخصیت بزرگ این سردار رشید لشکر اسلام داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز سال ۱۳۳۸روستای ورنامخواست شاهد تولد نوزادی بود که کسی گمان نمیکرد روزی یکی ازاعجوبه های جنگ و در ردیف نام آورترین فرماندهان جنگ شود نام او را محمد علی گذاشتند .پدر او از عشایر بود. و او درچنین خانواده ای پای گرفت و رشد کرد.


در دوران انقلاب به اتفاق دوستان مبارزش با نوشتن شعاربرروی دیوارها و پخش اعلامیه های حضرت امام سپری شد و پس از انقلاب و تشکیل سپاه پاسداران به عضویت سپاه زرین شهر درآمد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,


 

,
,
, ,



محمد علی بیست و یک ساله بود که جنگ آغازشد. با شروع جنگ تحمیلی درسال ۱۳۶۰ به جبهه های جنوب اعزام شد وبه دارخوین رفت و در عملیات فرمانده کل قوا شرکت نمود که درهمین عملیات نیز مجروح شد.

رشادتها و دلاوریهای بیحد او موجب شد که مسوولیتهای متعددی به او واگذار گردد. درعملیات فتح المبین فرمانده گردان بود و درعملیات بیت المقدس فرماندهی یکی ازگردانهای عملیاتی را به عهده داشت وی باردیگردراین عملیات مجروح شد.

پس از تشکیل تیپ مستقل ۴۴حضرت قمربنی هاشم (ع)بعنوان مسوول طرح و عملیات وسپس ازطرف فرماندهی کل سپاه به قائم مقامی تیپ حضرت قمربنی هاشم (ع)منصوب گردید .

وی درعملیات های والفجر –خیبر –بدر وکربلای پنج حضورداشت وحماسه های فراوانی خلق کرد. تا اینکه درعملیات کربلای پنج به آرزوی همیشگی خود که همانا شهادت ورسیدن به لقا الله بود دست یافت.

سردار شاهمرادی سالهایی از دوران نوجوانی و جوانی را همراه خانواده در روستای خلیل آباد خاکی واقع در استان  گذراند، همنشینی با دوستان بختیاری در این سالها تاثیر بسزایی در شکل گیری شخصیت بزرگ این سردار رشید لشکر اسلام داشته است.

توضیح عکس: دوران تحصیل شهید در دبیرستان حافظ زرین شهر سال 1355


انتهای پیام/ش

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه