تجلیل فرمانده لشگر ۷۷ از خانواده ۲ سرباز شهید چنارانی
فرمانده لشگر 77 پیروز خراسان امروز با سفر به چناران و حضور در منزل دو سرباز شهید ارتش در دوران دفاع مقدس از مادر و خانواده شهیدان تجلیل کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از ندای چناران؛ امیر “رضا آذریان” به همراه فرماندار ، امام جمعه و فرمانده انتظامی شهرستان چناران وجمعی دیگر از مسئولین اجرایی ابتدا به منزل مادر سرباز شهید محمد گروهی در خیابان ۱۷ شهریور جنوبی و سپس به منزل شهید رجب عبدی در خیابان شهدا چناران رفته و با احوالپرسی از مادر شهیدان و اهدا لوح و هدیه از آنان تقدیر و مورد تفقد قرار داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, دای چناران؛,فرمانده لشگر ۷۷ پیروز خراسان طی سخنانی با اشاره به جایگاه رفیع شهدا و ضرورت تکریم خانواده معظم شهدا گفت: گرچه ما در حد واندازه ای نیستیم که بتوانیم حق شهدا ادا کنیم اما زنده نگه داشتن یاد شهدا وظیفه ماست زیرا این کار کمتر از شهادت نیست.
,امیر اذریان خانواده شهدا را ذخیره های انقلاب و نظام توصیف کرد و گفت: اگر امروز در دنیا حرفی می زنیم ، اگر امنیت، اقتدار و صلابت داریم به برکت خون شهدا و ایستادگی و مقاومت والدین شهدا است.
,وی با اشاره به شرایط سیاسی کشور و جهان گفت: این قدرت را شهدا و خانواده شهدا برای ما و نظام ایجاد کرده اند. پس باید قدر خانواده شهدا را پاس بداریم.
,وی به برخی دلاور مردیهای لشگر ۷۷ در دفاع مقدس اشاره کرد و گفت لشگر ۷۷ در دفاع مقدس بیش از ۵۳۶۷ شهید را تقدیم نظام و انقلاب کرده است و ۱۳ هزار شهید دفاع مقدس در منطقه شمال شرق کشور آرمیده اند فرمانده لشگر ۷۷ و همراهان همچنین با حضور دربنیاد شهید از خدمات این نهادبه خانواده شهدا تقدیر کرد.
,گفتنی است سرباز شهید محمد گروهی در سال ۶۶ در منطقه سومار و سرباز شهید رجب عبدی در سال۶۵ در منطقه ابوغریب به درجه رفیع شهادت نائل امدند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه