نیمه شب گذشته
بی تدبیری شهرداری رودسر حادثه آفرید
نیمه شب گذشته شب آرامی برای اهالی ابتدای چافجیر نبود .ساعت ۱ بامداد با صدای شدید ترمز و برخورد خودرو با دیوار و پس از آن آتش گرفتن خودرو پژو از خواب بیدار شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نیمه شب گذشته شب آرامی برای اهالی ابتدای چافجیر نبود .ساعت ۱ بامداد با صدای شدید ترمز و برخورد خودرو با دیوار و پس از آن آتش گرفتن خودرو پژو از خواب بیدار شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,شاهد عینی در گفتگو با خبرنگار رصدرودسر گفت: چافجیر یکی از قدیمی ترین محله های شهر رودسر است که در این مسیر خودرو های زیادی در رفت آمد هستند و جمعیت قابل توجهی در این محله زندگی می کنند.
, رصدرودسر ,وی در ادامه گفت: شهرداری رودسر در اقدامی مناسب در دوره فعالیت خود کوچه های زیادی را در این مسیر آسفالت نموده که جای تشکر دارد ولی در آسفالت کوچه مقداد چافجیر به دلیل قرار گفتن بالاتر از سطح مسیراصلی خیابان چافجیر، استخری را به طول ۵ متر عمق ۱۵ سانتی متر در هنگام بارندگی ایجاد می کند.
,شاهد عینی افزود: خودرو پژو پس از قرار گرفتن در استخر ذکر شده کنترل ماشین را از دست می دهد و با دیوار برخورد کرده و آتش میگیرد که به کمک اهالی محل حریق کنترل می شود.
,وی اضافه کرد : این چنین حوادثی پس از آسفالت غیر اصوالی این کوچه به صورت یک عادت شده که تماس ها و مکاتبات انجام گرفته با شورا و شهرداری رودسر نتیجه مطلوبی بدست نیامده است.ایام نوروز در راه بوده و اگر این وضعیت به همین صورت باشد حوادث غیر قابل جبرانی را باید شاهد باشیم.
,,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
انتهای پیام/ر
,,
, , , ]
ارسال دیدگاه