272 تعاونی راکد و غیرفعال در اسفراین

272 تعاونی راکد و غیرفعال در اسفراین
272 تعاونی راکد و غیر فعال در اسفراین وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  وبه نقل از سپهرآیین ، سرپرست اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اسفراین با اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: 525 شرکت تعاونی با 116 هزار و 160 عضو در شهرستان اسفراین به ثبت رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپهرآیین ,
«سعید عباسی» افزود: بر اساس اصول 43 و 44 قانون اساسی شرکت های تعاونی با  اهداف ایجاد اشتغال مولد، استقرار عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه درآمدها از طریق گسترش مالکیت و حضور عامه مردم در فعالیت‌های اقتصادی و جلوگیری از تمرکز و تداول ثروت در دست افراد و گروه های خاص و مبارزه بنیادی با فقر و تبعیض تشکیل می شوند .
,
وی خاطر نشان کرد: 4 هزار و 21 فرصت شغلی در تعاونی های با محوریت صنعت، معدن، کشاورزی، مسکن، مصرفی ایجاد شده است.
,
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان اسفراین از فعالیت 37 تعاونی بانوان در سطح شهرستان خبر داد و اظهار کرد: تعاونی های بانوان در حوزه های پوشاک، فرش، صنایع دستی و کشاورزی فعالیت می کنند.
,
سعید عباسی در ادامه به تعیین تکلیف تعاونی های راکد و غیر فعال اشاره کرد و گفت : جلسات متعددی در این زمینه بطور متناوب در سال جاری برگزار و اقداماتی جهت فعال سازی مجدد و یا انحلال آنها انجام گرفته است.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه