چهارشنبه سوری 8 قربانی دیگر گرفت+جزئیات
سخنگوی اورژانس کشور از قربانی شدن 8 نفر در کشور به سبب انفجار مواد محترقه خبر داد و گفت: طبق بررسیهای صورت گرفته مصدومان مربوط به استانهایی همچون مازندارن، اصفهان، کردستان، رشت و تهران بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا مجتبی خالدی در گفتوگو با میزان درخصوص مصدومان چهار شنبه آخر سال اظهار کرد: تاکنون هشت مصدوم تاکنون 8 نفر بر اثر مواد محترقه دچار آسیب شدند که قربانیان این حادثه مربوط استانهایی همچون مازندارن، اصفهان، کردستان، رشت و تهران گزارش شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در ادامه با بیان این مطلب که متاسفانه یک بیمار دچار قطع شدگی انگشت شده است، افزود: همچنین یک فوتی در اثر پرت شدگی از ساختمان در نعمت آباد ثبت شده، که طبق اطلاعات گزارشات اورژانس این فوتی مربوط به یک پر 14 ساله بوده است.
,انتهای پیام/ع
]
ارسال دیدگاه