دستبند پلیس مرند بر دستان مامور قلابی

دستبند پلیس مرند بر دستان مامور قلابی
فرمانده انتظامی مرند گفت: این فرد خود را سرهنگ ناجا و شاغل در شهرک آزمایش تبریز معرفی و از چندین نفر از شهروندان مبالغی به بهانه گرفتن گواهینامه، حذف جرائم رانندگی و غیره دریافت نموده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پیام مرند، سرهنگ « علی طاحونی» در تشریح این خبر به خبرنگار ما گفت: در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه فردی با مراجعه به بسیاری از صاحبان صنوف و سایر مردم خود را مامور ناجا معرفی و با جعل عنوان ناجا در مقابل وعده حل و فصل مشکلات اقدام به اخذ مبالغ یا خدمات از ایشان نموده بررسی موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام مرند,

وی اظهار کرد: این فرد خود را سرهنگ ناجا و شاغل در شهرک آزمایش تبریز معرفی و از چندین نفر از شهروندان مبالغی به بهانه گرفتن گواهینامه، حذف جرائم رانندگی و غیره دریافت نموده است.

,

سرهنگ طاحونی افزود: با انجام تحقیقات و بررسی های اطلاعاتی متهم شناسایی و پس از هماهنگی قضایی در یک عملیات غافلگیرانه و ضربتی دستگیر شد.

,

فرمانده انتظامی مرند در خاتمه با بیان اینکه متهم پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شد، افزود: شهروندان در صورت مشاهده چنین مواردی مراتب را سریعاً با استفاده از سامانه ۱۱۰ و یا سامانه پیامکی ۱۱۰ به اطلاع پلیس برسانند و در حفظ نعمت امنیت سهیم شوند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه