طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه پیام نور گلستان ؛

مسلمی پور مسئول جدید دانشگاه پیام نور بندرترکمن شد

مسلمی پور مسئول جدید دانشگاه پیام نور بندرترکمن شد
طی حکمی از سوی دکتر شهریاری، رئیس دانشگاه پیام نور استان گلستان دکتر مسلمی پور به سمت مسئول امور جاری مرکز بندرترکمن منصوب شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما ؛ مراسم معارفه و تکریم روسای دانشگاه پیام نور مرکز بندرترکمن  با حضور دکتر شهریاری، رئیس دانشگاه پیام استان گلستان به همراه جمعی از مدیران دانشگاه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

دکتر شهریاری ضمن تبریک فرار رسیدن سال جدید، یکی از اقدامات مهم هر مسئولی را تعامل با همکاران دانست و گفت: دانشگاه پیام نور استان گلستان توانسته با همدلی و همفکری تمام همکاران، خود را در سطح کشور مطرح نماید و با نخبه پروری و استعدادیابی در محیط  دانشگاهی در مسیر رسیدن به اهداف عالیه دانشگاه گام بردارد.

,

در ادامه علی ربانی رئیس سابق دانشگاه، با اشاره به اینکه اساس هر سیستمی تغییر و تحول است، خاطرنشان کرد:جابجایی و تغییرات در هر سیستمی زمینه ی رشد و بالندگی آن را فراهم می آورد.

,

وی همچنین افزود: دانشگاه پیام نور مرکز بندرترکمن، خوشبختانه با دارا بودن یک مجموعه توانمند و نیروهای انسانی خوب ، توانست رتبه چهارم در بخش آموزش را در کشور اخذ نماید.

,

در این مراسم نیز دکتر مسلمی پور، مسئول امور جاری دانشگاه پیام نور مرکز بندرترکمن تصریح کرد:  با توجه به نگاه سیستماتیک من به مجموعه، تمامی افراد باید برای رسیدن به هدف نهایی با یکدیگر در تعامل باشند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه