کرمان غرق در عزای امام حسین (ع)

کرمان غرق در عزای امام حسین (ع)
همزمان با تاسوعای حسینی استان کرمان غرق در ماتم و عزای امام حسین (ع) است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بوتیا،امروز و همزمان با تاسوعای حسینی، استان کرمان غرق در ماتم و عزای سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بوتیا, امروز و همزمان با تاسوعای حسینی، استان کرمان غرق در ماتم و عزای سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) است.,

از صبح امروز هیئت‌های عزاداری در جای ‌جای استان کرمان به خیابان‌ها آمده‌اند و بر سر و سینه‌زنان برای اباعبدالله‌الحسین (ع) عزاداری می‌کنند.

,

IMG_7282

, IMG_7282, IMG_7282,

در شهر کرمان هم هیئت‌های عزاداری و عزادارن حسینی با حضور در حسینیه ثارالله، صفه عزاخانه، مسجد وکیل و … در حال سوگواری برای سیدالشهدا هستند.

,

شور و شعور حسینی در کرمان نسبت به سال‌های گذشته بسیار افزایش یافته است به نحوی که کرمانی‌ها از نخستین روزهای محرم با راه‌اندازی هیئت‌های عزاداری در مجالس روضه‌خوانی حضور یافتند.

,

هیئت‌های عزاداری کرمان بعد از ظهر امروز هم با حضور در تکیه فاطمیه کرمان ارادت و عشق خود به امام حسین (ع) و خاندان پاکش را ابراز می‌کنند.

,

شامگاه امروز نیز عزاداران حسینی به تکیه‌های مختلف شهر کرمان از جمله تکیه میدان قلعه و تکیه گلبازخان می‌روند و به عزاداری و سوگواری می‌پردازند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه