رئیس اداره ورزش و جوانان آستانه‌اشرفیه

کلاس آموزشی "علم با ورزش" ادامه‌خواهد داشت

کلاس آموزشی "علم با ورزش" ادامه‌خواهد داشت
رئیس اداره ورزش و جوانان آستانه‌اشرفیه از ادامه برگزاری کلاس‌های آموزشی علم با ورزش خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اسماعیل فتحی در گفتگو با خبرنگار آستان‌خبر، با اشاره به برگزاری کلاس آموزش علم با ورزش با محوریت شناخت وظایف در ورزش در کانون بسیج شهرستان آستانه‌اشرفیه اظهار کرد: این کلاس بر اساس اهداف تدوین‌شده اداره ورزش و جوانان و با رویکرد دو اصل مهم اهمیت علم و دانش در کنار شناخت وظایف برای تحقق توسعه ورزش قهرمانی و همگانی نمودن آن در سطوح مختلف جامعه (خانواده و مدارس) برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستان‌خبر,

وی به تداوم برگزاری این کلاس‌ها به‌صورت ماهانه اشاره کرد و افزود: در کلاس آموزش علم با ورزش روسا ون واب روسا و مدیران باشگاه‌های آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر حضور داشتند.

,

DSC04773

, DSC04773, DSC04773,

فتحی با اشاره به اهمیت دانش و پژوهش و فناوری اطلاعات در اهداف و برنامه‌ها به‌منظور تسریع در امورات بیان کرد:
انسجام افکار جامعه ورزش در تدوین اهداف و برنامه‌ها و اتخاذ تصمیمات بر اساس نیازهای اولویت‌بندی شده از بی‌برنامگی وبی نظمی در تنظیم برنامه‌ها جلوگیری می‌کند.

,
,

رئیس اداره ورزش و جوانان آستانه‌اشرفیه به دو اصل اساسی اداره ورزش و جوانان آستانه‌اشرفیه اشاره کرد و افزود: علم و دانش و شناخت وظایف نسبت به مسئولیت از مهم‌ترین اصول اداره ورزش و جوانان است.

,

1

, 1, 1,

وی با تأکید بر انسجام ورزش‌های اجتماعی در تدوین برنامه‌ها گفت: هیئت همگانی، هیئت روستایی عشایری و هیئت کوهنوردی ازجمله مهم‌ترین ورزش‌های اجتماعی هستند.

,

فتحی با اذعان به اینکه توجه و تحقق رشته‌های ورزشی پایه برای نوآموزان در دستور کار قرار گیرد افزود: سطح‌بندی کردن ورزش قهرمانی از دیگر مبانی ورزشی شهرستان آستانه‌اشرفیه است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه