logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پس از 6 روز رایزنی‌،ظریف وارد تهران شد

پس از 6 روز رایزنی‌،ظریف وارد تهران شد
وزیر امور خارجه ایران به همراه تیم مذاکره کننده هسته‌ای پس از 6 روز رایزنی فشرده درباره برنامه هسته‌ای کشورمان در شهر لوزان سوئیس وارد تهران شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران به همراه تیم مذاکره کننده هسته‌ای پس از 6 روز رایزنی فشرده درباره برنامه هسته‌ای کشورمان در شهر لوزان سوئیس وارد تهران شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

ظریف و کری وزیر خارجه آمریکا در طی این 6 روز جمعا 9 دور به گفت‌وگوی دوجانبه با حضور صالحی، مونیز، معاونانشان و هلگا اشمیت معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پرداختند.

,

قرار است دور بعدی مذاکرات هسته‌ای چهارشنبه 5 فروردین ماه در شهر لوزان برگزار شود.

,

مذاکرات لوزان از روز یکشنبه 24 اسفند ماه در این شهر برگزار شد و هیأت‌های ایران و آمریکا گفت‌وگوهای فشرده‌ای را در سطوح مختلف انجام دادند.

,

سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌‌ای کشورمان گفت: طی چند روز گذشته مذاکرات بسیار جدی و فشرده‌ای بین هیئت‌های ایران و 1+5 صورت گرفته است.

,

وی افزود: اکنون زمانی است که نیاز به رایزنی‌ها و هماهنگی‌های بیشتری وجود دارد. به همین منظور وزرای خارجه آمریکا و کشورهای اروپایی فردا در برلین دیدار خواهند کرد.

,

عراقچی یادآور شد: پس از نوروز و تحویل سال جدید، مذاکرات مجدداً از چهارشنبه پنجم فروردین ماه 94 از سر گرفته خواهد شد.

,

پس از آنکه ایران و شش کشور در سوم آذر ماه 1393 به این نتیجه رسیدند که حصول توافق جامع به دلیل اختلافات موجود امکانپذیر نیست، توافق ژنو (برنامه اقدام مشترک) را برای هفت ماه تمدید کرده و البته تأکید کردند که همه تلاش خود را صورت خواهند داد تا ظرف چهار ماه مذاکرات به نتیجه برسد.

,

در بیانیه‌ای که توسط ظریف و اشتون در سوم آذر ماه قرائت شد، آمده است: «ما و وزرای خارجه کشورهای 1+5، توافق کرده‌ایم که تلاش‌های دیپلماتیک خود را ادامه دهیم. تصمیم گرفته‌ایم که مفاد برنامه اقدام مشترک را تا نهم تیر ماه سال 1394 تمدید کنیم تا امکان مذاکرات بیشتر فراهم شود. ما قصد داریم که با استفاده از شتاب ایجاد شده کنونی، مذاکرات را در کوتاه‌ترین زمان ممکن حداکثر طی چهار ماه نهایی کنیم و در صورت ضرورت از زمان باقی‌مانده تا نهم تیر ماه به منظور نهایی کردن هرگونه تعهدات کار فنی و یا نگارشی احتمالی باقی مانده استفاده کنیم. ایران و کشورهای 1+5 مجدداً تاکید می‌کنند که کماکان تعهدات خود در برنامه اقدام مشترک را به صورت موثر و به موقع اجرا خواهند کرد.»

,

در همین راستا و پس از آن رایزنی‌های فشرده‌ای در شهرهای ژنو،‌ برلین، پاریس، زوریخ، استانبول و مونیخ و مونترو در سطح معاونان، کارشناسان و وزرای خارجه برگزار شد.

,

آخرین دور رایزنی‌های هسته‌ای، ایران و آمریکا دوشنبه 11 اسفند ماه به مدت سه روز در شهر مونترو سوئیس برگزار شد.

,

انتهای پیام/ع

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه