نماینده مردم سمنان در مجلس:

دولت باید شعار امسال را قدر بداند/دنیا بداند داخل کشور هیچ اختلافی نیست

دولت باید شعار امسال را قدر بداند/دنیا بداند داخل کشور هیچ اختلافی نیست
نماینده مردم سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت باید شعار امسال را قدر بداند، گفت: با این پیام مقام معظم رهبری ،دنیا باید بداند داخل کشور هیچ اختلافی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا علیرضا خسروی نماینده مردم سمنان، مهدیشهر وسرخه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با  مرآت با اشاره به نامگذاری سال 94 به عنوان سال دولت و ملت، همدلی و هم زبانی از سوی مقام مقام معظم رهبری، گفت: دولت باید شعار امسال را قدر بداند زیرا از ابتدای دولت ها تا کنون از طرف مقام معظم رهبری کم ترچنین شعاری داشته ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,   مرآت ,

وی به بْعد خارجی پیام مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: دنیا بداند داخل کشور هیچ اختلافی نیست، شاید اختلاف نظرهایی در بخش های مختلف باشد اما ملت و دولت همگام و همدل با یکدیگر هستند و مطمئنا اگر قرار باشد کاری را شروع کنند به سرانجام می رسانند.

,

نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تاثیر این پیام در فضای مذاکرات، تصریح کرد: شعار امسال برای تیم های مذاکره کننده پیامی دارد و آن این است که تیم مذاکره کننده با پشتوانه یک ملت 75 میلیونی صحبت می کند و همه یکپارچه و یکصدا چنین حرفی را می زنند و اگر داخل کشور هم صحبت هایی هست با این پیام، جهت گیری هایشان یکی می شود و یک صدا از دولت حمایت می کنند.

, نماینده مردم سمنان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تاثیر این پیام در فضای مذاکرات، تصریح کرد: شعار امسال برای تیم های مذاکره کننده پیامی دارد و آن این است که تیم مذاکره کننده با پشتوانه یک ملت 75 میلیونی صحبت می کند و همه یکپارچه و یکصدا چنین حرفی را می زنند و اگر داخل کشور هم صحبت هایی هست با این پیام، جهت گیری هایشان یکی می شود و یک صدا از دولت حمایت می کنند.,

خسروی عملکرد دولت در سال گذشته  را یک عملکرد رو به جلو دانست و بیان کرد: این دولت در ابتدای کار شعارهایی را مطرح کرد  که برخی از آنها انتقاد به دولت گذشته بود و با تذکر مقام معظم رهبری این اصلاح شد و دولت در در مسیر خدمت رسانی به مردم قرار گرفت.

,

عضو کمیسیون عمران مجلس عملکرد دولت در بخش سیاست خارجی را خوب ارزیابی کرد و افزود:اما در سیاست داخلی یکسری اشکالاتی وجود دارد که به نظر می رسد که قابل ترمیم است.

,

نماینده مردم سمنان انتقاد پذیری را یکی از نقاط مثبت دولت برشمرد وبیان کرد : شاید در فضای نقد سیاسی یک مقداری تند روی هایی شده باشد اما این نکته مثبت دولت  است که قسمت هایی از انتقادات، به خصوص انتقادات فنی را می پذیرد.

,

وی با اشاره به فعالیت های دولت در بخش اقتصاد ، تصریح کرد:در مباحث اقتصادی یکسری قدم های برداشته شد که می شد این قدم ها را تند تر برداشت ولی  در بخش مسکن کار خاصی را ندیده ایم.

,

خسروی با بیان اینکه  در بخش راه پروژه های افتتاح شده مربوط به قبل بوده است،بیان کرد: امیدواریم پروژه ها جدید انجام داده اند به بار بنشیند.

,

عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در بحث آب  اینکه فقط بگوییم صرف جویی کنید نتیجه نمی دهد، افزود: از جمله راه های موجود در این خصوص مهار آب های  مرزی و  انتقال آب است، همچنین در خصوص احیای دریاچه ها هم باید از مطالعات بیرون آمده  و یا به نوعی همزمان با مطالعه کارهای اجرایی را  انجام دهیم.

, عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه در بحث آب  اینکه فقط بگوییم صرف جویی کنید نتیجه نمی دهد، افزود: از جمله راه های موجود در این خصوص مهار آب های  مرزی و  انتقال آب است، همچنین در خصوص احیای دریاچه ها هم باید از مطالعات بیرون آمده  و یا به نوعی همزمان با مطالعه کارهای اجرایی را  انجام دهیم,

وی در پایان  اظهار امیدواری کرد روز روز معدل دولت با تلاشی که می کند بهتر بشود و بتواند به اهداف و شعارهایی که داده برسد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه